burnleytrening

Sancho startet, Martial og Lingard scoret, se målene her

Søndag fortsetter Premier League for Uniteds del med bortekamp mot Southampton.

Til den kampen kan det bli flere endringer fra laget som knuste Leeds 5-1 lørdag.

Tirsdag forsøkte flere spillere å spille seg inn på førstelaget da Burnley ble slått 3-1 i en treningskamp.

Spillerne som var i aksjon

Raphaël Varane var ikke med, men Jadon Sancho startet som venstrekant i en startellever som bestod av ti spillere som ikke var med mot Leeds.

Uniteds lag i 1. omgang mot Burnley: Heaton – Dalot, Bailly, Maguire, Williams – Van de Beek, Matic – Mata, Lingard, Sancho – Martial

Benken (ifølge MEN): Lindelöf (innpå ved pause), Jones, Pogba, Greenwood, Fred (innpå ved pause), Fernandes, James, Shaw, Wan-Bissaka, Garner, Hannibal, Kovar

Lindelöf og Fred kom innpå i pausen, Sancho ble etter hvert byttet ut, mens stjerner som Pogba, Shaw, Bruno, Greenwood, Wan-Bissaka og James kom innpå med cirka en halvtime igjen å spille. Det gjorde også Hannibal og og Phil Jones. Fred skal etter hvert ha blitt byttet ut igjen med James Garner.

Det betyr maksimalt 30-45 minutter for gutta som spilte i helga, noe som skal være helt problemfritt belastningsmessig. Teknisk sett blir det mer som en treningsøkt med litt mer på spill.

Selve kampen:

Ifølge diverse Twitter-meldinger fra de som var til stede på kamp, kunne det tyde på at det var Harry Maguire som scoret det ene av Uniteds mål på et hjørnespark. I senere tid korrigerer klubben denne informasjonen, ettersom Anthony Martial fikk den siste berøringen på scoringen.

Jesse Lingard havnet også på måltavla, da han ekspederte ballen i mål på direkten, etter en Martial-pasning fra høyre.

Begge disse målene ble det tatt video av.

Uniteds tredje mål ble scoret av Fred. Burnley scoret også én gang.

Med ny nettkjenning fra brasilianske Fred, står brassen nå med to mål på to kamper. Det er uvant kost fra den kanten.

Eric Bailly pådro seg et gult kort etter en takling som irriterte Burnley-spillerne. Lingard skal ha hatt en stor sjanse til, Mata skjøt et frispark like over og Bruno Fernandes skal ha fått en avslutning klarert på målstreken.