rangnmartial

– Vil forklare det hele som en misforståelse

Publisert Sist oppdatert

Sannheten om Anthony Martial.

Det er den store snakkisen denne uka.

Ralf Rangnick sa etter Villa-kampen at franskmannen ikke ønsket å være en del av troppen, og ble derfor tvunget til i stedet å ha to keepere på benken mens én plass også stod ledig.

Martial svarte senere samme kveld med å poengtere at han aldri ville nekte å spille for United.

Her er det noen nyanser, men panelet i Supporterklubbens «Monday, Bloody Hell» var likevel klare nok i sin fordømmelse.

Nå skriver Daily Mirrors United-journalist, David McDonnell, at Rangnick skal ha vært sint på Martial, men at de to i ettertid har snakket ut om episoden.

Kanskje bør ikke det overraske.

Når United ikke en gang klarer å fylle benken – og allerede har to keepere der – så sier det seg selv at enhver spiller kan bli viktig.

Rangnick skal ifølge McDonnell nå ha et ønske om å reparere sitt forhold til spilleren, og når Uniteds tyske manager tirsdag møter pressen til pressekonferansen før Brentford kommer han sannsynligvis derfor også til å forklare hele situasjonen med at det var en misforståelse – dette i et forsøk på å ufarliggjøre situasjonen.

2021-22_atletico_sak_1200x650-–-1

Martial har ikke spilt ett eneste minutt for Rangnick, etter at den franske 26-åringen selv og agenten før jul gjorde det klart at han ønsker seg bort fra United.

Flere klubber skal være interesserte, men for Martial er en låne-overgang til en engelsk klubb visstnok mindre interessant. Han ønsker seg til utlandet, og klubber i Spania og Italia kan være aktuelle – selv om en hindring er at United krever at en låneklubb betaler hele Martials lønn og også en låne-overgangssum.

Med en ukelønn på om lag 250 000 pund så sier det seg selv at da blir det fort en del penger å betale for klubbene som vil få til dette.

Powered by Labrador CMS