– Martial ønsket ikke å være med i troppen

Ralf Rangnick avslører at Anthony Martial ikke ønsket å være en del av United-troppen til kampen mot Aston Villa.

– Han ønsket ikke å være en del av troppen. Han ville vanligvis ha vært det, men han ønsket det ikke. Det er grunnen til at han ikke reiste med oss til denne kampen, sier Rangnick på pressekonferansen etter kampen. 

Dermed ser det ut til at konflikten mellom Anthony Martial og United har tilspisset seg ytterligere et hakk eller to. 

Martial ønsker angivelig å bli solgt eller lånt ut i januar, og etter det siste opptrinnet fra franskmannen er det lite trolig at Rangnick vil ta ham ut i en ny tropp med det første.

Begynte bra

United ledet 2-0 etter to scoringer av Bruno Fernandes og var på god vei til å ta tre poeng mot Aston Villa.

KOMMENTAR: Et slag i trynet, men definitivt noe å bygge på
BØRSEN: Fremstod endelig som et lag

To scoringer av vertene det siste kvarteret ødela imidlertid festen for United-spillerne og ikke minst manager Ralf Rangnick. 

Aston Villa v Manchester United - Premier League
MYE BRA TROSS ALT: Ralf Rangnick likte veldig godt det han så av United den første halvtimen. Det han så av laget sitt det siste kvarteret var langt fra like bra.

– Det er svært skuffende og det er veldig vanskelig å finne noe positivt nå. Spillerne er langt nede, for dette føles som et tap nå. Vi hadde perioder, særlig de første 30 minuttene, som jeg tenkte var det beste vi hadde vist etter at jeg kom til klubben. Vi dominerte i starten, kunne scoret to og tre. Vi så at vi har tatt steg fremover, men vi har fremdeles en del å jobbe med, sa Rangnick i et TV 2-sendt intervju.

Bruno Fernandes sendte United i føringen etter bare seks minutter, og samme mann doblet ledelsen etter pause. Villa serverte en sterk sluttspurt, scoret to og berget dermed det ene poenget på hjemmebane. 

kommentar
PANGSTART OG DEPPET LØVE: United-spillerne feirer Bruno Fernandes sin scoring mens Villas maskot depper. Selv om Fernandes også sørget for 2-0 til United holdt det ikke helt inn.

– Vi må forsvare oss bedre som et lag de siste 15 minuttene. Planen vår fra starten av var å presse dem sentralt og vi gjorde det bra. Vi kontrollerte kampen også med ballen i laget og det var positivt. På slutten ga vi bort ballen for mye og var ikke så kompakte som vi burde være, sier United-manageren.

– Håper flere er tilbake

Cristiano Ronaldo og Marcus Rashford måtte stå over mot Villa på grunn av skader, men Rangnick håper at begge to snart er tilbake.  

– Nå venter viktige kamper mot Brentford og West Ham. Dette var et steg frem, men spillerene er skuffet. Elanga gjorde det bra, Han hadde to gode sjanser han kunne scoret på, men han gjorde ellers det jeg ønsket fra ham. Vi har så mange kamper som kommer nå at det vil bli bruk for alle spillerne. Jeg håper å ha Ronaldo og Rashford tilbake, men jeg hadde tro på at de skulle rekke denne kampen også. Vi får se til uken, sier Rangnick.