Manchester United v Arsenal - Premier League

– Men Ralf, med Martial, hvem av dere er det som snakker sant?

Publisert Sist oppdatert

Som ventet ble Ralf Rangnick spurt om Anthony Martial-saken på tirsdagens pressekonferanse, etter at Rangnick sa at Martial ikke ønsket å være en del av troppen mot Aston Villa, mens spissen presiserte på Instagram at han aldri ville nektet å spille for Manchester United.

Så hva skjedde egentlig?

Det ble en del både av den åpne første delen av pressekonferanse, men også av den sperrede delen av pressekonferansen før Brentford-kampen.

Først sa Rangnick dette på den åpne delen:

– Jeg hadde en samtale med ham på søndag, en personlig samtale om hva som skjedde, og hvordan jeg så på hele situasjonen. Saken er nå løst.

– Han trente ikke i går, eller dagen før i går. Han vil sannsynligvis trene i dag, og etter trening vil jeg ta avgjørelsen om han vil bli valgt [til Brentford-troppen] eller ikke, og vi får se etter det.

På den sperrede delen av pressekonferansen ville imidlertid én journalist vite hvem det var som faktisk snakket sant.

– Du sa at Martial nektet å dra til Villa Park. Han sa så senere selv at han aldri vil nekte å spille for United. Hvem snakker sant?

– Jeg sa alt som var å si om det etter kampen. Jeg tok ham ut (i troppen) før kampen. Så var han likevel ikke med. Det kan dere trekke deres egne konklusjoner av.

Med det svaret er det vanskelig å forstå noe annet enn at Rangnick i alle fall mener at han har snakket sant hele veien i denne saken.

– Men vi snakket sammen søndag, og nå er alt avklart. Da er det ikke noe poeng i å legge til noe mer i denne saken, sa United-manageren.

Martial ble forøvrig sett på flyplassen tirsdag kveld, som en del av United-troppen som reiste til London for onsdagens kamp mot Brentford.

LES OGSÅ: Tror Ronaldo og Rashford er tilbake – ble imponert av Pogba på trening

Manchester United Press Conference
TOK IKKE MED MARTIAL I TROPPEN MOT ASTON VILLA: Ralf Rangnick.
Powered by Labrador CMS