Solskjær tror Cavani nærmer seg startplass

Ole Gunnar Solskjær deler sine tanker om Edinson Cavani og Facundo Pellistri.

Publisert Sist oppdatert

Den 33-årige spissen debuterte for Manchester United mot Chelsea, men har måttet ta til takke med totalt 59 minutter fordelt på tre innhopp.

Cavani er med til Istanbul og kan få sin første kamp fra start mot tyrkerne onsdag kveld.

Solskjær ser i alle fall frem til å involvere Cavani for alvor.

– Han er en sprek fyr og begynner å finne formen. Vi har ikke hatt ham lenge nok på banen til at han har kunnet utgjøre en forskjell ennå, men han ser skarpere og skarpere ut på trening, så det er ikke lenge til han er klar, sier Solskjær til klubbens nettsted

TRENER SEG OPP: Edinson Cavani har hatt et langt avbrekk fra fotballen.
TRENER SEG OPP: Edinson Cavani har hatt et langt avbrekk fra fotballen.

En som ganske sikkert spiller mot Istanbul Basaksehir er Anthony Martial. Franskmannen har stått over de tre siste kampene i Premier League som følge av det røde kortet mot Tottenham.

– Anthony var viktig for oss forrige sesong og den tiden jeg har vært her. Selvfølgelig er det en opptur for oss å få ham tilbake. Det gir oss flere muligheter i angrepet. Mot slutten av Leipzig-kampen så jeg hvor skarp og positiv han var, sier Solskjær.

NYTT FJES: Facundo Pellistri venter på sin United-debut.
NYTT FJES: Facundo Pellistri venter på sin United-debut.

Facundo Pellistri er derimot ikke på plass i Tyrkia. Den ferske 18-åringen skal spille fredagens U23-kamp mot Brighton.

– Han er en ung gutt, og alt dette er nytt for ham. Han trenger noen kamper med reservene for å finne bli varm i trøya. Begynnelsen har vært positiv, og vi kommer til å være tålmodige med ham. Han skal få finne seg til rette og vende seg til oss, sa Solskjær.

Nordmannen kunne også fortelle at Alex Telles fortsatt ikke har testet negativt på coronatestene. Jesse Lingard trente med laget mandag, men er ikke med til Istanbul.

Powered by Labrador CMS