Levitt-scoring, røde kort og straffedrama

Reservene slo Fulham.

Publisert Sist oppdatert

Reservelaget tok sin fjerde seier i Premier League 2 fredag kveld da de slo Fulham i sluttminuttene. 

Verken Tahith Chong eller Angel Gomes, som begge har vært svært delaktige for reservene denne sesongen, var å finne i troppen som møtte Fulham på Leigh Sports Village.

Det er ikke utenkelig at det er på grunn av skadesituasjonen i klubben. 

Om skadene: Pogba og Martial ute mot Leicester

Mason Greenwood er mer eller mindre selvskreven i førstelagstroppen, så han blir ikke å se for reservene. James Garner startet oppgjøret.

I det første kvarteret var det litt fart i begge ender av banen. Begge lag gikk hardt ut og ønsket å ta kontroll over oppgjøret, men ingen skapte de helt store sjansene.

En slik strategi er slitsomt i lengden og etter hvert dabbet tempoet av. At United-reservene henter inspirasjon fra førstelaget er det liten tvil om. Det samme med Fulhams spillere.

De unge lovende falt som fluer før hvilen, noe som stykket opp omgangen i stor grad.

Manchester United hadde den største sjansen før hvilen via Elanga, samt et farlig langskudd fra Galbraith.

Etter sidebyttet fortsatte de harde taklingene å fly, og flere måtte bite i gresset. Temperaturen steg og et par etterslenger, samt litt munnhuggeri endte med at United-kaptein Brandon Williams og Fulhams Martell Taylor-Crossdale begge fikk gult kort. 

UNITED-KAPTEIN: Brandon Williams.
UNITED-KAPTEIN: Brandon Williams.

Fulhams kaptein Jaydn Mundle-Smith fikk direkte rødt etter en hodeløs takling på Ramazani som kunne vært karrieretruende om han hadde truffet bedre.

Ramazani får sin søte hevn, men han hevner seg med ballen i beina. Elegant, og ganske Nani-aktig, tripper han seg gjennom tre spillere før han leverer ballen til Levitt som enkelt bredsider den i mål. 

To minutter på overtid fikk Williams sitt andre gule etter en utrolig unødvendig takling i en helt ufarlig posisjon. Han blir med det den andre kapteinen som må gå av banen etter å ha blitt vist det røde kortet.

Chelsea-spiss Tammy Abrahams lillebror, med det klingende navnet Timmy Abraham, kom inn for gjestene og fikk en rimelig billig straffe i det 94. minutt. 

Det skulle ikke bety noe for resultatet. Kovar mellom stengene reddet straffen og får nyte helgen som U23-lagets store helt. 

U23: Manchester United 1–0 Fulham

Premier League 2
Leigh Sports Village

Mål: 1-0 Dylan Levitt (85.).

Manchester United: Matej Kovar; Brandon Williams (c), Teden Mengi, Will Fish, Dion McGhee (Mark Helm, 62.) – James Garner, Dylan Levitt – Largie Ramazani, Ethan Galbraith, Anthony Elanga – D’Mani Mellor.
Ubenyttede innbyttere: Paul Woolston, Ben Hockenhull, Charlie Wellens, Dillon Hoogewerf.

REDDET STRAFFE: Matej Kovar.
REDDET STRAFFE: Matej Kovar.
Powered by Labrador CMS