Pogba og Martial ute mot Leicester

Men Ole Gunnar Solskjær regner med at den franske duoen er tilbake mot West Ham neste helg.

Den norske United-manageren kunne ikke friskmelde noen av spillerne på fredagens pressekonferanse, noe som betyr at hele åtte spillere kan være utilgjengelige i hjemmekampen mot Leicester.

Solskjær bekrefter at verken Pogba og Martial blir klare i tide, mens Aaron Wan-Bissaka og Jesse Lingard regnes som usikre.

Resten av skadelisten består av Luke Shaw, Diogo Dalot, Eric Bailly og Timothy Fosu-Mensah.

– Det har vært travelt på behandlingsrommet, og det er det fortsatt. Vi er litt usikre på hvem som er tilgjengelige. Kanskje Aaron, kanskje Jesse. Jeg tror det er det med hensyn til de som har vært ute, sa Solskjær.

– Pogba blir ikke klar, så sant han ikke blir mirakuløst bedre i løpet av natten. Han er ikke klar til å trene 100 prosent.

– Vi håper flere kan bli klare mot West Ham. Paul og Anthony er i den kategorien. Jeg tror de kan bli klare til da, men jeg kan ikke si så mye mer enn det.

OPTIMIST: Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Flere forfall

Pogba fikk en smell i ankelen mot Southampton og meldte derfor forfall til den franske landslagstroppen. Både Lingard og Wan-Bissaka reiste hjem fra den engelske landslagssamlingen grunnet henholdsvis sykdom og problemer med ryggen.

Shaw og Martial var skadet også mot Southampton, mens Dalot, Bailly og Fosu-Mensah er langtidsskadet. Samtidig skal det sies at Solskjær før ligapausen uttalte at håpet var at Dalot skulle være klar til kampen mot Leicester.

LES OGSÅ: Alt om skadene!

SKADET: Paul Pogba pådro seg en smell mot Southampton.

Nevner Mata og Matic

Dermed har Solskjær fått en solid utfordring i fanget. Nordmannen blir nødt til å gjøre endringer på laget og er avhengig av et godt resultat mot Leicester etter tre kamper uten seier.

Forrige gang United manglet åtte eller flere spillere var i bortekampen mot Paris Saint-Germain, da spillere som Fred, Tahith Chong, Diogo Dalot og Mason Greenwood var på banen.

Solskjær sier imidlertid at han ikke nødvendigvis kaster inn ungdommene mot Leicester.

– Vi har spillere med erfaring som kan inn også: Juan Mata, Nemanja Matic og Ashley Young. De startet ikke den første kampen og må gripe sjansen.

VRAKET: Nemanja Matic har ikke startet noen av de fire første kampene denne sesongen og ble vraket også på det serbiske landslaget.

Solskjær tror uansett det blir tøft mot et Leicester-lag som har fått det til å svinge med Brendan Rodgers som manager.

– Det er et lag som vil inn i topp fire, de har gode spillere og en topp manager. Brendans lag spiller alltid god fotball, og vi vet at vi er nødt til å spille godt for å ta tre poeng.

Fredag ettermiddag kommer united.no med våre vurderinger om lørdagens lag. Kampen har avspark klokken 16.00.