Bristol City v Nottingham Forest - Sky Bet Championship

Imponerte igjen: – Han er i en egen klasse

Publisert Sist oppdatert

Fem av våre utlånte var i aksjon på lørdag, og flere av disse klarte seg godt, før en ny gjeng med United-spillere var i aksjon søndag.

Saken oppdateres

Derby County 0-1 Norwich City

Derby gikk på nok et tap, men det er ingen skam i å tape mot Norwich, som suser mot opprykk, og som i forrige kamp vant 7-0.

Wayne Rooney valgte for andre kamp på rad å la Teden Mengi spille hele kampen som stopper, og Mengi klarte seg bra mot stjernespissen Teemu Pukki, som fortsatt fort kan ende opp som toppscorer i divisjonen.

Derby Telegraph skriver at han sammen med stopperkollega Wisdom imponerte, og de nevner også at Mengi i motsatt ende av banen tvang frem en god redning fra Tim Krul. Avisa gir Mengi karakteren 7.

Derby ligger fortsatt noe utsatt til. Joda, det er sju poeng ned til Rotherham på nedrykksplass, men Rotherham har fire (!) kamper til gode på Derby, og selv om de neppe vinner alle i et travelt kampprogram, så betyr det likevel at de trolig er nærmere enn det virker som.

Derby County v Norwich City - Sky Bet Championship
I DUELL MED GRANT HANLEY: Teden Mengi.

Bristol City 0-0 Nottingham Forest

Mye handler om James Garner i Nottingham Forest for tiden, men etter å ha scoret i to kamper på rad så stoppet rekka her – det var nemlig ingen som scoret på Ashton Gate.

Igjen imponerte Garner. «He’s just a class above, isn’t he?» starter Nottingham Posts børsvurdering av Garner, der de gir ham karakteren 8. De skriver at han styrte midtbanen, og hadde noen nydelige pasninger, og at han spilte en nøkkelrolle i Forests beste angrep.

Garner og Forest har i praksis sikret plassen i løpet av de siste ukene, og er ventet å få en mye bedre sesong i 2021/22. Da spørs det om Garner fortsatt er med, eller om han har tatt steget opp i Premier League.

Bristol City v Nottingham Forest - Sky Bet Championship
IMPONERTE IGJEN: James Garner.

Ipswich Town 0-0 Milton Keynes Dons

Det endte målløst på Portman Road mellom Ipswich Town og Milton Keynes, et lag ingen av lagene vel er veldig fornøyde med alt i alt.

Ethan Laird spilte hele kampen for MK Dons. Han ser ut til å ha vært med på å skape litt, men det var nok heller ikke den kampen han fikk utmerket seg mest i offensivt.

MK Dons drøm om å snike seg inn på play-off på slutten er nok bortimot over etter ett poeng på de to siste kampene.

SPILTE HELE KAMPEN: Ethan Laird.

Parma 1-3 AC Milan

AC Milan ledet 2-0 etter den første omgangen, men fikk mer trøbbel enn forventet etter at ex-red Zlatan Ibrahimovic pratet på seg et direkte rødt kort.

Diogo Dalot startet på benken, men kom innpå i det 72. minutt – på det tidspunktet hadde Parma redusert, og det stod 2-1 til bortelaget Milan. Dalot leverte godt på slutten, og endte også opp med å levere det kampavgjørende øyeblikket da han langt inn på overtiden vant ballen på egen banehalvdel, satte stor fart fremover med ballen, for så å servere Rafael Leão som satte ballen forbi Parma-keeperen og inn i nettet.

Sempre Milan gir Dalot karakteren 7 for innhoppet, og omtaler det som «veldig lovende».

Parma Calcio v AC Milan - Serie A
PUNKTERTE KAMPEN PÅ OVERTID: Rafael Leão, etter pasning fra Diogo Dalot (bakgrunnen).

Portadown 2-0 Carrick Rangers

Portadown har tapt mye i det siste, men her spilte de hjemme mot et lag som før dette oppgjøret hadde samme antall poeng. Portadown var foran på målforskjell, og etter å ha vunnet 2-0 er de nå også foran på antall poeng.

Jacob Carney stod som vanlig i mål for Portadown, og om vi ikke husker helt feil så er dette bare den andre gangen han har holdt nullen for Portadown.

Her skal han ha hatt mindre å gjøre enn vanlig, men virker å ha vært trygg og god de gangene han måtte i aksjon.

Hellas Verona 0-1 Lazio

Lazio vant 1-0 borte mot Hellas Verona etter en overtidsheading av Sergej Milinkovic-Savic.

Andreas Pereira startet som så ofte før på benken, men ble byttet inn i det 75. minutt.

Så mye av æren for seieren skal vi vel uansett ikke gi ham, for særlig involvert i vinnermålet var han jo ikke.

Lazios håp om Champions League-kvalifikasjon lever videre etter denne seieren. De er kanskje fire poeng bak Napoli (5. plass) seks poeng bak Atalanta (4. plass), sju poeng bak Juventus (3. plass), og åtte poeng bak AC Milan (2. plass), men Lazio har spilt én færre kamp enn disse lagene.

KOM INNPÅ: Andreas Pereira.

Anderlecht 2-1 Club Brugge

Club Brugge tapte borte mot Club Brugge etter en rask snuoperasjon. Club Brugge tok ledelsen, men mål fra Anderlecht i det 72. minutt og det 76. minutt snudde oppgjøret.

Tahith Chong kom innpå i det 81. minutt, med et håp om å forandre kamputfallet, men klarte ikke dette.

Club Brugge leder fortsatt ligaen klart.

Istra 1961 0-2 Hajduk Split

Nok et tap for Istra 1961, denne gangen 0-1 hjemme mot Hajduk Split.

Dylan Levitt startet igjen på benken, men han ble byttet innpå på stillingen 0-0 i det 54. minutt.

Etter god form for noen uker siden så ligger Istra 1961 OK an til å unngå nedrykk, men de bør snart vinne igjen om det ikke skal bli altfor spennende på slutten av sesongen.

West Ham United 3-2 Leicester City

Jesse Lingard scoret to nye mål.

Les egen sak om det her.

Andre:

  • Søndag 15.00 Lazio (Andreas Pereira) borte mot Verona.
  • Det ble 0-0 mellom Athletic Club og Alavés, men Facundo Pellistri var ikke involvert for sistnevnte, for han var ute med en skade.
  • Joel Pereira slapp inn sju mål da han endelig fikk sjansen igjen for Huddersfield, og var tilbake på benken da Huddersfield spilte 0-0 hjemme mot Rotherham.
  • Di’Shon Bernard har blitt plassert på benken etter Salford Citys managerskifte, og var ubenyttet reserve igjen da Salford vant 2-1 hjemme mot Stevenage.
  • Aliou Traoré var ikke i troppen da Caen tapte 1-3 borte mot Grenoble. Caen kjemper i bunnen av tabellen, og kan ende opp i den verste nedrykksstriden om de ikke hever seg snart.
Powered by Labrador CMS