Forlater United etter tre år i klubben

Publisert Sist oppdatert

For noen dager siden publiserte united.no en artikkel, dagen etter at det var bekreftet at Jess Sigsworth forlater klubben, hvor vi gikk gjennom de ulike lagdelene og skrev om spillere som var på vei ut.

Etter publiseringen av den artikkelen har Jane Ross, Tobin Heath og Christen Press alle blitt bekreftet ut, og fredag ettermiddag bekreftet klubben at enda en spiller nevnt i den artikkelen, Amy Turner, forlater klubben.

Hun skal fra nå av spille for Orlando Pride i NWSL.

Det er ikke en stor overraskelse at Turner skal til USA, siden forloveden Angharad James nå spiller for North Carolina Courage.

Turner spilte 67 kamper for United, og scoret 4 mål på de kampene. Hun var nok uansett mer kjent for de sugende sklitaklingene enn hun var for evnene sine fremfor mål.

Det er ventet at United kommer til å signere minst én, kanskje flere, nye forsvarsspillere i sommer, og med salget av Amy Turner er det også noen lederegenskaper som må erstattes.

Burnley v Manchester United: Vitality Women's FA Cup
TURNER & TURNER: Amy Turner dannet stopperduo med navnesøster Millie Turner i United.

Takket klubben, medspillerne og fansen

I en post på sosiale medier har Amy Turner fortalt om det hun omtaler som en av de tøffeste avgjørelsene i karrieren hittil.

Hun sier at hun alltid har ønsket å teste seg selv i utlandet, og forteller om hvor takknemlig hun er for å ha vært en del av Uniteds kvinnelag, og hvor heldig hun er som har møtt så mange vidunderlige folk på veien.

Videre skriver hun:

– Jeg vil gjerne takke klubben for alt de har gjort for meg de siste tre årene. Takk til jentene for å ha vært så gode lagkamerater, og en spesiell takk til United-fansen – vi savnet dere voldsomt denne sesongen, og jeg beklager at jeg ikke fikk sagt farvel ansikt til ansikt! Jeg ønsker jentene all suksess i fremtiden, jeg kommer til å heie fra den andre siden av dammen!

Lykke til videre, Amy!

Powered by Labrador CMS