amadogellissimms111122

Sunderland-sjefen tror og håper at Amad ikke blir hentet tilbake

Publisert Sist oppdatert

Det har blitt spekulert i at Uniteds situasjon i angrepet gjør at Erik ten Hag vurderer å hente Amad Diallo tilbake på lån fra Sunderland, men Sunderland-sjef Tony Mowbray mister ikke nattesøvnen av den grunn..

Mowbray ga på pressekonferansen før lørdagens kamp mot Millwall uttrykk for at han ikke sitter og frykter at United kommer til å hente Amad tilbake i januar, og han minnet om at United har andre unge spillere som kjemper om spilletid også.

– De har en ung argentinsk gutt [Alejandro Garnacho] på vei opp som har scoret noen mål for dem, og jeg er sikker på at de ønsker å gi ham en sjanse.

LES OGSÅ: – Hører ikke hjemme i denne divisjonen

garnacho131122y
EN ANNEN SPENNENDE UNGGUTT: Alejandro Garnacho.

Mowbray fortsatte med å ramse opp ting han mener ser bra ut i United nå, før han sa:

– Poenget jeg prøver å komme med her er vel at jeg ikke er så sikker på at han [Amad] kommer til å dra tilbake. Om han skulle dra tilbake, så vet jeg ikke om det ville vært for å spille [regelmessig], og i den alderen gutten er i, så trenger han vel å spille. Han gjør det her, og jeg mener det er et veldig godt sted for ham til å vise frem talentet sitt.

– Han hjelper laget vårt til å ha suksess, og han viser frem sitt talent. Jeg vet at han nyter det. En kan se det på smilet hans hver dag nå, i motsetning til for en måned siden da han var et ganske beskjedent og introvert individ. Nå blomstrer talentet hans, og han koser seg, og jeg er ikke sikker på om han har noen hast med å komme seg tilbake.

Mowbray mener at det sier litt at 20-åringen har blitt prioritert foran Patrick Roberts – som Mowbray tidligere har rost opp i skyene.

– Amad har vært helt fantastisk på trening, han er så direkte og rask med beina, og alle hans fysiske data fra de siste kampene har vært utrolige. Han scoret et vidunderlig mål [i forrige kamp mot Birmingham], og vi ser ham gjøre det hver dag på trening.

Sunderland v Blackpool - Sky Bet Championship
FORNØYD MED AMAD: Sunderland-manager Tony Mowbray.
Powered by Labrador CMS