Amad Diallo Arrives for his First Day at Manchester United

Lånes ut: – Jeg er strålende fornøyd

Publisert Sist oppdatert

Amad Diallo har reist til Glasgow for å gjennomgå den medisinske sjekken før et utlån hos den regjerende skotske ligamesteren Rangers vil bli bekreftet.

Det ble i ettermiddag meldt av en rekke journalister, før både Rangers og United etter hvert bekreftet overgangen.

– Jeg er strålende fornøyd med å bli en del av Rangers frem til sesongslutt. Det er fantastisk for meg på dette stadiet av karrieren å ha muligheten til å komme til en så stor klubb som kjemper på flere fronter, og som kommer til å gi meg noen glimrende muligheter til å teste meg selv i mange ulike miljøer. Jeg ser frem til å trene med mine lagkamerater for første gang i morgen, og til å møte fansen for første gang når vi spiller borte mot Ross County på lørdag, uttaler ivorianeren.

19-åringen, som ble hentet fra italienske Atalanta, skulle etter planen lånes ut til nederlandske Feyenoord denne sesongen, men utlånet gikk i vasken da Amad ble skadet. 

I stedet får den talentfulle kantspilleren nå muligheten til å vise seg frem for Giovanni van Bronckhorst som tidligere var trener i nettopp Feyenoord og nå jakter Rangers sitt andre seriegull på to år.

Avtalen mellom United og Rangers skal dreie seg om et rent utlån uten noen form for opsjon på kjøp.

Rangers har vært på jakt etter offensive spillere etter at Ianis Hagi ble skadet og trolig er ute resten av sesongen. Amad Diallos eneste førstelagskamp denne sesongen kom i Champions League mot Young Boys på Old Trafford i oppgjøret som endte 1-1.

Tottenham Hotspur U23 v Manchester United U23 - Premier League 2
BEGRENSET MED SPILLETID: Amad Diallo, her i aksjon for Uniteds U23-lag, vil trolig få langt mer spilletid i Rangers.
Powered by Labrador CMS