– I United handler det bare om å angripe

Publisert Sist oppdatert

Joe Hugill har vært akademiets store spiller denne sesongen. 10 mål på 13 kamper sier sitt. 17-åringen kom til United i forkant av denne sesongen fra Sunderland. Tottenham, Leeds og Wolverhampton var også interessert i Hugill, men til slutt valgte han United:

– Muligheten til å kunne spille for United var vanvittig. Du er nødt til å tenke på fotballen og United passet min spillestil. I Sunderland var det defensivt, men i United handler det bare om å angripe, sier Hugill til Secret Scout.

– Vi følte at United var den riktige klubben og jeg har ikke sett meg tilbake. Det å spille for en klubb som Manchester United er noe alle barn drømmer om.

Hugill har scoret jevnt og trutt både for U23-laget og U18-laget denne sesongen, men det var først da han scoret fire(!) mot Liverpool at han fikk den oppmerksomheten han fortjener.

I den kampen debuterte også Amad Diallo i United-drakt. United fikk to straffer mot Liverpool. Den første tok Hugill selv, mens han valgte å gi den andre til Diallo, selv om han jaktet sitte femte mål i kampen.

– Det var første gangen jeg møtte Amad. Han ville virkelig ta straffen, og jeg sa: «nah, jeg tar den». Jeg jaktet et hattrick, så jeg måtte ta den, men jeg ga ham det neste. Jeg ville at han skulle føle seg velkommen.

SCORET: Amad Diallo scoret i debuten mot Liverpool. Her er han i aksjon mot Blackburn.

Selve kampen mot Liverpool beskriver Hugill som syk:

– Det var en syk kamp. Vi ledet 2-0, og Amad scoret etter 14 minutter, så scoret jeg. Til pause stod det 2-2, og da hadde de overtaket. Vi kom ut i andreomgang og gikk for det, og vi scoret seks!

– Da jeg scoret mitt første, tenkte jeg at jeg skulle score ett til. Da jeg scoret det andre, tenkte jeg skulle score nummer tre. Jeg følte det på meg!

Hele intervjuet til Hugill kan du lese her.

Powered by Labrador CMS