Solskjær om 18-åringen: – Veldig spennende

Publisert Sist oppdatert

Amad Diallo har ennå ikke sparket en ball i United-drakt, men det er mange som gleder seg til å se 18-åringen fra Elfenbenskysten i aksjon.

De siste ukene har vingen fått et par innhopp i Atalanta, og før søndagens ligakamp mot Udinese melder lokalavisen at Diallo kan få sin første kamp fra start.

– Han er en talentfull gutt og har kommet inn for Atalanta et par ganger i det siste. Forhåpentligvis går arbeidstillatelsen i orden og han kommer i januar. Han er en veldig spennende unggutt, sa Ole Gunnar Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Det er usikkert nøyaktig hva som er problemet knyttet til Diallos arbeidstillatelse, men ifølge Manchester Evening News handler det om at 18-åringen er født i Elfenbenskysten og flyttet til Italia som barn. United skal ha bestemt seg for å signere Diallo i sommer for å hindre at overgangen skulle bli stoppet av de nye Brexit-reglene.

Fram til 31. januar kan Manchester United signere spillere med EU-pass over 16 år, men spørsmålet er om Diallo går inn i den kategorien.

Solskjær ble også spurt om Facundo Pellistri, som satt på benken mot Istanbul Basaksehir.

– Facundo har trent litt med førstelaget og klart seg bra. Han må få kamptrening med U23-laget, men han er i ferd med å finne seg til rette, sa Solskjær.

Powered by Labrador CMS