– På benken for å påvirke kampen hvis det trengs

Amad Diallo er ikke med i førstelagstroppen for syns skyld, skal vi tro Ole Gunnar Solskjær.

Publisert Sist oppdatert

Tirsdag kveld møter Manchester United tidligere manager David Moyes, og hans West Ham-lag, i kampen om avansement i FA-cupen.

Nordmannen gjør seks endringer på laget, og forklarer disse med skader og mye spilletid, samtidig som han vil gi sjansen til noen av dem som ikke har vært så mye involvert i det siste.

– Paul er skadet. Alex har spilt veldig bra, og vi følte han trengte en kamp. Dean har gjort det veldig bra i cupkampene, forteller United-treneren til MUTV.

– Nemanja erstatter Scott, mens Edinson og Bruno får en liten pause. De er klare til å komme på dersom det trengs, men Donny og Anthony er mer enn gode nok til å påvirke kampen på en god måte.

DØDLIG TRIO: Disse tre får spille sammen fra start mot West Ham i FA-cupens femte runde.

Lagoppstillingen betyr også at Marcus Rashford, Mason Greenwood og Anthony Martial starter en kamp sammen igjen. Trioen var Solskjærs soleklare førstevalg mot slutten av forrige sesong, men har måttet finne seg i at Edinson Cavani har spilt seg inn i angrepsrekken denne sesongen.

Solskjær håper at de tre kan finne tilbake til forrige sesongs form tirsdag kveld, og legger til at det blir spennende å se troikaen sammen med Donny van de Beek, som også får spille fra start.

– Vi håper på at de skal komme i form. Vi så de tre spille i fjor, og i år har vi hentet Edinson, som har gitt oss mer konkurranse om plassene. Det er godt å se dem sammen igjen, og det er godt å se Donny med dem.

– Jeg tror ikke de har spilt som frontfirer tidligere.

 

I tillegg er altså 18-årige Amad Diallo i førstelagstroppen for første gang. Lynvingen har imponert voldsomt for U23-laget siden han ankom Manchester i januar.

Ivorianeren starter på benken, og skal vi tro Solskjær, er ikke Diallo med bare for syns skyld. United-treneren sier at unggutten må være klar for å bidra, hvis laget trenger ham.

– Han var vært god siden han kom. Han har gjort det bra i reservelagskampene, og han er en spiller som kan skape noe ut av intet. Han er på benken for å ha en innvirkning på kampen, dersom vi trenger det.

Powered by Labrador CMS