fish180722

Spilte en fantastisk kamp, og scoret sitt første seniormål

Publisert Sist oppdatert

Sju av våre utlånte var i aksjon i helga.

Blackburn Rovers 2-2 Birmingham City

Birmingham sliter med formen, og prioriterte nok ikke FA-cupen 100%, men klarte å redde uavgjort (og dermed omkamp) på overtid.

Hannibal Mejbri kom inn i det 64. minutt, og han hadde den målgivende pasningen til utligningen, til en annen innbytter.

Birmingham Mail gir Hannibal karakteren 6 for innhoppet, og det virker som om Hannibal løp mye etter at han kom inn.

Omkampen spilles tirsdag kveld.

Fulham 1-1 Sunderland

Amad Diallo har imponert stort for Sunderland i det siste, og i helga fikk han prøve seg mot Premier League-motstand.

Han rundlurte Fulham-forsvaret ved en rekke anledninger, og kunne også hatt en målgivende pasning om ikke VAR hadde grepet inn på det som så ut til å bli Fulhams vinnermål.

Det ble heller en nesten-dag for Amad, siden avslutningene ikke var på sitt beste

Amad får karakteren 7 av Sunderland Echo.

Fulham v Sunderland: Emirates FA Cup Fourth Round
HEVDET SEG GODT PÅ CRAVEN COTTAGE: Amad Diallo.

Preston North End 0-3 Tottenham Hotspur

Preston klarte å holde nullen i nesten 50 minutter, men tapte 0-3 hjemme mot Tottenham i den fjerde runden av FA-cupen.

Álvaro Fernández startet på benken, og kom innpå i det 78. minutt.

Han skal ha gitt litt ekstra energi til Preston-laget, men uten å klare å påvirke kampen nevneverdig.

alvaro070123
BENKET FRA START: Álvaro Fernández.

Charlton Athletic 1-2 Bolton Wanderers

Shola Shoretire har hatt en lovende start på Bolton-oppholdet sitt, og i sin tredje kamp for klubben ble det en 2-1-seier borte mot Charlton.

Shoretire skal ha levert en god kamp igjen, men en skade førte til at han måtte ut i det 56. minutt.

– Wanderers ser ut til å ha signert litt av en spiller i den 18 år gamle Manchester United-playmakeren, og en må bare håpe at ryggproblemet ikke er av det alvorlige slaget, skriver The Bolton News, som gir Shoretire karakteren 7,5 på spillerbørsen.

Shoretire var en av fire spillere som ble nominerte til prisen som Boltons bestemann i klubbens egen avstemming på Twitter, og Shoretire kom på andreplass i den avstemmingen.

Bolton ligger på en femteplass i League One, og ligger godt an til å havne på playoff denne sesongen.

Crawley Town 3-2 Salford City

Salford City hadde en svak dag, og lå under 3-0 før en sluttspurt skapte litt spenning borte mot bunnlaget Crawley Town.

Ethan Galbraith spilte hele kampen. Han pådro seg et gult kort på overtid av oppgjøret.

Salford City tapte med dette terreng til lagene på direkte opprykksplass, og har nå sju poeng opp til Northampton på den tredje og siste opprykksplassen.

ethangalbraith081022j
TAPTE: Ethan Galbraith og Salford City.

Hibernian 6-0 Aberdeen

Utviklingen for Will Fish har ikke vært optimal de siste sesongene, men 19-åringen fra Manchester har etter en vanskelig start begynt på snuoperasjonen under sitt Hibernian-låneopphold, og i helga spilte han en fantastisk kamp da Hibs vant 6-0 mot Aberdeen.

På overtid stanget han attpåtil inn sitt første seniormål.

Timingen for å spille godt var veldig god, siden Hibernian solgte den gode stopperen Ryan Porteous til Watford før helga, og Fish ligger nok nå godt an til å få mye spilletid fremover.

– Ryan hvem? Manchester United-lånesoldaten var en fullstendig koloss i forsvaret. Vant absolutt alt, og scoret med en heading, skriver Craig Fowler i Edinburgh Evening News, og han ga Fish karakteren 9,5.

Hibernian ligger på femteplass på tabellen etter å ha passert Aberdeen på grunn av denne seieren, og Hibs ligger nå ni poeng bak erkerival Hearts som ligger på tredjeplass. Aberdeen-manager Jim Goodwin fikk sparken etter kampen.

Sigma Olomouc 1-1 Sparta Praha

Sparta Praha hadde en vrien bortekamp mot Sigma Olomouc i helga, og det endte til slutt 1-1, og Sparta Praha tapte med terreng i kampen om det tsjekkiske ligagullet.

Matej Kovar stod som vanlig i mål for Sparta Praha, og så ikke ut til å ha noe skyld i baklengsmålet like før pause, men han så tidligere i omgangen ut til å ha laget straffespark – før dommeren gjorde om på avgjørelsen etter å ha sett video av situasjonen.

Sparta Praha er sju poeng bak serieleder Slavia Praha, og seks poeng bak Viktoria Plzen.

kovar150722
SPILTE UAVGJORT: Matej Kovar og Sparta Praha.

Andre:

  • Eric Bailly manglet fortsatt på grunn av suspensjon da Marseille spilte 1-1 mot Monaco.
  • Med tap ville Sevilla vært på nedrykksplass, men etter 3-0 mot bunnlaget Elche er de heller på 13. plass i La Liga. Alex Telles er fortsatt ute med en langtidsskade.
  • Ethan Laird er skadet, og manglet for QPR i Championship-kampen borte mot Hull i helga. Det endte med at Hull vant 3-0.
  • Charlie Savage var ubenyttet reserve da Forest Green rotet bort seieren like før slutt på bortebane mot Shrewsbury, som vant etter to overtidsmål. Kanskje kommer debuten i kommende helgs kamp mot Peterborough?
  • Maxi Oyedele debuterte for Altrincham i midtuka med et innhopp borte mot Chesterfield, men kom aldri på banen i 0-2-hjemmetapet mot Boreham Wood.
Powered by Labrador CMS