Dalot på benken i 0-3-tap for serielederne

Flere av Uniteds utlånte menn er i aksjon de kommende dagene.

Publisert Sist oppdatert

Flere av Uniteds utlånte menn har vært i aksjon, og vi tar en nærmere titt.

Salford City 2 – 2 Harrogate Town FC

Det var 4. plassen mot 18. plassen når Salford møtte Harrogate på hjemmebane, fredag. Di’Shon Bernard, som tidligere denne måneden signerte et låneopphold med hjemmelaget ut sesongen, spilte samtlige 90 minutter, og sto ikke for noe som trakk ekstra oppmerksomhet til den unge United-spilleren. Salfords mål var det Robbie Gotts og Brandon Thomas-Asante som sto for.

Huddersfield Town 0 – 1 Millwall

Joel Castro Pereira var igjen en ubrukt innbytter da Huddersfield gikk på et hjemmetap mot Millwall, onsdag 20 januar. Bortelaget scoret etter fire minutter, og til tross for flere sjanser og at de ble tildelt straffe, klarte ikke Huddersfield finne nettmaskene.

Huddersfield spiller igjen tirsdag, borte mot Bristol City, som kan bety spilletid for Pereira.

Stoke 1 – 2 Watford

Fredag reiste Watford til Stoke, og tok med seg tre poeng hjem, dog uten involvering fra James Garner. Uniteds utlånte mann var ubrukt innbytter, og satt på benken som tilskuer når lagkameratene Troy Deeney og Ismaila Sarr scoret Watfords to mål.

Tirsdag kveld barker det sammen mellom Watford og Millwall, som kan bety spilletid for Garner.

Det skal og sies at tidligere United-angriper Nick Powell spilte 90 minutter for Stoke.

AC Milan 0–3 Atalanta

Lørdag kveld var det duket for et møte mellom 1. plassen og 6. plassen i Serie A. For AC Milan startet Diogo Dalot på benken, og det var der han tilbragte samtlige 90 minutter. Til tross for flere muligheter, klarte ikke Zlatan Ibrahimovic og AC Milan å lage mål, samtidig som Duvan Zapata, Josep Ilicic, og Cristian Romero fant nettmaskene for bortelaget.

UBRUKT INNBYTTER: Det ble ingen involvering for Diogo Dalot når AC Milan tapte mot Atalanta lørdag.

Hertha Berlin 1–4 Werder Bremen

Det ble heller ikke noe spilletid for det nederlandske talentet, Tahith Chong, når Werder Bremen tok tre poeng i den tyske hovedstaden. Det ble en innholdsrik kamp, hvor begge lag ble tildelt straffer, og det var et flust med sjanser for begge lag. Med fire mål, var det imidlertid Chongs lagkamerater som trakk det lengste strået.

Andre

  • Andreas Pereira var ubenyttet reserve da Lazio slo Sassuolo.
  • I det originale kampoppsettet for League One, skulle Ethan Laird og Milton Keynes Dons møtt Plymouth Argyle lørdag ettermiddag. Slik ble det altså ikke, da Plymouth spiller om en plass videre i FA-cupen mot Sheffield United.
  • Aliou Traoré var ikke involvert da Caen tapte 1-2 mot Rodez lørdag.
  • Max Taylor og Kidderminster Harriers skulle møtt Bradford Park Avenue lørdag, men grunnet at ligaen er satt på pause i en to-ukers periode, er kampen utsatt.
  • Jacob Carney befinner seg for tiden i Portadown FC, og kunne fått debuten sin mot Carrick Rangers i dag, hadde det ikke vært for at kampen ble utsatt.
Powered by Labrador CMS