Viktig seier for Dean Henderson torsdag kveld

De utlånte: VAR-drama på Bramall Lane.

Publisert Sist oppdatert

Dean Henderson, Alexis Sánchez og Chris Smalling har vært i aksjon de siste dagene.

Sheffield United 3-1 Tottenham

Det ble en innholdsrik kamp på Bramall Lane torsdag kveld da Sheffield United slo Tottenham 3-1.

Bortelaget fra London hadde riktignok tre baller i nettet, men alle ble annulert. Den første annulleringen kommer virkelig til å bli diskutert, for den skulle nok ha blitt stående. Lucas Moura ble taklet før John Egan sparket ballen i armen mens brasilianeren lå nede på bakken. Moura skulle hatt frispark, men i stedet ble det blåst hands på den «målgivende pasningen».

Et skår i gleden for Sheffield United og Dean Henderson var at nullen sprak i kampens siste ordinære minutt. Harry Kane satte sin fjerde ball i nettet, og denne gangen ble den også tellende.

HADDE IKKE MARGINER: Harry Kane hadde fire baller i nettet mot Sheffield United.
HADDE IKKE MARGINER: Harry Kane hadde fire baller i nettet mot Sheffield United.

Nevnte Henderson gjorde noen gode redninger, men et hardtarbeidene Sheffield United-forsvar sørget for at vår utleide keeper ikke hadde altfor mye å gjøre.

Seieren sendte Sheffield United opp på sjuendeplass på tabellen, fem poeng bak Manchester United. Tottenham på sin side ligger på niendeplass og Champions League-drømmen til Spurs virker nå veldig fjern.

«United-duo» herjet for Inter

Eksporten fra United til Internazionale i Milano har vært stor de siste overgangsvinduene. Ashley Young og Romelu Lukaku ble solgt til I Nerazzurri, mens Alexis Sanchez er der på utlån ut sesongen.

I onsdagens kamp mot Brescia vant Inter hele 6-0 og Young noterte seg for både mål og målgivende. Sanchez scoret på straffespark, og hadde to målgivende pasninger, der den ene var til Youngs 1-0-mål.

TONEANGIVENDE: Alexis Sánchez.
TONEANGIVENDE: Alexis Sánchez.

Inter ligger nå på 3.plass, åtte poeng bak ligaleder Juventus.

Roma 0-2 Udinese

Det ble en tung kveld for Roma og Chris Smalling torsdag. Bortelaget lå på 16. plass før oppgjøret – kun tre poeng over nedrykksstreken. Dermed ble det en uventet seier i den italienske hovedstaten.

Diego Perotti fikk rødt kort kun en halvtime ut i kampen, og det gjorde det vanskelig for Roma.

Smalling spilte hele kampen for hjemmelaget, men skal ikke ha markert seg noe nevneverdig, med unntak av et par hodestøt på cornere.

Roma er nå 12 poeng bak Atalanta på fjerdeplass. Det skal derfor mye til om det blir Champions League-spill for den italienske storheten neste sesong.

SMELL: Det gikk ikke veien for Roma mot Udinese.
SMELL: Det gikk ikke veien for Roma mot Udinese.
Powered by Labrador CMS