– Dette var en sjanse man bare får en gang i livet

Publisert Sist oppdatert

Alex Telles blir Uniteds nye venstreback.

Det ble klart mandag kveld.

Prisen er også offentliggjort. United betaler 15 millioner euro nå, ytterligere to millioner hvis ulike klausuler slår inn og i tillegg stod United for alle agentutbetalingene i overgangen.

LES OGSÅ: Solskjær: – Han er en kriger og en vinner

Mandag kveld presenterte så manutd.com det første intervjuet med den 27 år gamle brasilianeren.

– Hvor opprømt er du nå?

– Dette en en sjanse man bare får en gang i livet. Jeg er veldig glad for å være her, og jeg kommer til å kjempe alt jeg kan for at denne klubben skal gjøre det best mulig. Det er en unik mulighet for meg.

– Hvordan vil du beskrive deg selv som spiller?

– Jeg ser på meg selv som en intelligent spiller, en dødballspesialist og jeg ser alltid etter muligheter for den avgjørende pasningen eller en scoring.

– Hvor mye ser du frem til Premier League-spill?

– Det har alltid vært en drøm for meg, og som jeg sa så skal jeg gjøre alt for å få best mulig resultater for United.

– Du scoret 13 mål forrige sesong. Hva er hemmeligheten?

– Jeg forsøker alltid å skape sjanser, men jeg bruker også en del tid på dødballtrening. Bortsett fra basisen man må ha som forsvarsspiller, som er å kunne forsvare seg godt, så ønsker jeg å ha andre kvaliteter også. Sånn sett er jeg en anvendelig spiller.

– Jeg har stor tiltro til både mine defensive og offensive kvaliteter. Jeg føler også at jeg har utviklet meg mye, og jeg håper at jeg kan gjøre det videre her.

SIGNERTE KONTRAKTEN: Alex Telles reiser nå rett til landskamper med Brasil, før han returnerer til Manchester før Newcastle-kampen.
SIGNERTE KONTRAKTEN: Alex Telles reiser nå rett til landskamper med Brasil, før han returnerer til Manchester før Newcastle-kampen.

– Du spilte med Diogo Dalot i Porto. Snakket du med ham før overgangen?

– Jeg gjorde det, og han ønsket meg lykke til. United er en stor klubb, og jeg ønsker å hjelpe klubben med å ta nye steg.

– Hvordan blir det å treffe de nye lagkameratene dine etter landslagspausen?

– Jeg tror at jeg kommer til å treffe en fantastisk gjeng. Jeg har snakket med Bruno Fernandes, og han fortalte hvor godt det var å komme hit. Jeg tror jeg kommer til å passe fint inn i gruppen.

– Ser du frem til de to landskampene med Brasil nå?

– Ja, veldig, spesielt nå som jeg har skrevet under for United. Jeg har den mentaliteten som er at jeg vil vinne kamper og trofeer. Det handler om å levere i de store øyeblikkene.

– Har du en melding til United-supporterne?

– Jeg har kommet hit for å gi alt. Dette er en stor klubb, og jeg er her for å hjelpe klubben med å vinne kamper. Jeg håper at jeg kan få vist frem mitt beste.

Powered by Labrador CMS