Telles er ikke klar

Solskjær ga en kort oppdatering på troppen under dagens pressekonferanse.

Publisert Sist oppdatert

Det hadde kun gått et par minutter av pressekonferansen, når Ole Gunnar Solskjær fikk spørsmål om troppen, og om det var noen nye skader etter onsdagens kamp mot RB Leipzig.

– Det er ingen skader etter kampen på onsdag, som selvfølgelig er et stort pluss når man tenker på alle kampene og intensiteten. Vi blir bare bedre og bedre, og jeg tror alle kan se nå at formen vår er bedre, så vi burde være klare til søndag, sa Solskjær i et eget intervju med MUTV.

Fra før var man klar over Eric Bailly og Jesse Lingard, som regnes å kunne komme tilbake etter neste landslagspause, i tillegg til at det var en viss usikkerhet ved Alex Telles.

Ikke overraskende, fortalte Solskjær at Telles ikke rekker å bli klar til søndagens kamp mot Arsenal.

United-treneren avslørte på onsdag at backen hadde testet positivt for COVID-19. Det er fortsatt usikkert når Telles mottok test-svaret, men han viser ingen symptomer, og det er lov å håpe at han er nære en retur til treningsfeltet.

– Ellers tror jeg alle, i dette øyeblikk, kan være involvert i søndagens kamp.

Med andre ord slutter Telles seg til Bailly og Lingard på sidelinjen.

Martial, som scoret sitt første mål for sesongen mot RB Leipzig, er ikke med i troppen mot Arsenal, etter det røde kortet han pådro seg mot Tottenham.

Solskjær kunne også dele nyheter om Sergio Romero, som nylig har returnert til Carrington, og Phil Jones.

Sistnevnte har vært ute med en skade lenge, og har blitt operert, men jobber nå hardt for å kunne komme tilbake. I følge Solskjær, er håpet at Jones er tilbake i løpet av desember.

Også Romero, som over en lengre periode nå har vært koblet til en overgang bort fra United, er tilbake i trening.

– Han har bare akkurat startet sin pre-season trening, men han er fullt i gang med de andre keeperne, og jobber hard nå for å komme i toppform, sa Solskjær under fredagens pressekonferanse.

Powered by Labrador CMS