Nottingham Forest v West Ham United - Premier League

Henderson reddet poeng igjen

Everton 1-1 Nottingham Forest

Forrige helg ble Dean Henderson den store helten da han reddet straffespark mot West Ham og Nottingham Forest tok sin første seier i den øverste divisjonen siden 1999.

Lørdag lurte nok også Frank Lampard på om Everton-mannskapet skulle klare å overliste den utlånte United-keeperen. Til slutt sto Henderson med sju redninger, men to minutter før slutt utlignet Demarai Gray til 1-1 etter en langpasning fra Jordan Pickford.

Everton kunne tatt alle poengene på overtid, men Henderson vartet opp med en siste redning da Anthony Gordon kom alene mot Nottingham-målet igjen.

Dermed delte Everton og Nottingham Forest poengene på Goodison Park.

Henderson lå nede med skade i andreomgang, men kom seg på beina igjen.

QPR 1-1 Rotherham

Høyreback Ethan Laird startet sin andre kamp for QPR lørdag, og kunne skaffet straffespark på Loftus Road etter en drøy time. Det fikk han imidlertid ikke, og de to målene som ble scoret i førsteomgang ble kampens eneste.

QPR står med fem poeng etter fem kamper i Championship.

Sevilla 1-1 Real Valladolid

Mens noen brasilianere reiser fra Spania til England, så har Alex Telles som kjent dratt på lån til Sevilla.

Der har han nå vært på banen i to tellende kamper – begge som innbytter – og begge kampene har blitt en nedtur.

Sevilla startet nemlig sesongen med et bortetap mot Osasuna, i en kamp hvor Telles kom inn i det 80. minutt.

Den gangen var kampen ferdigscoret da Telles kom inn, men slik var det ikke da han kom inn i det 78. minutt mot Real Valladolid, for alt av interesse skjedde egentlig etter at vår mann kom på banen.

Begge målene ble scoret med Telles på banen (uten at han ser ut til å ha vært involvert), og i tillegg så ble det delt ut rødt kort til begge lag på slutten til spillere som allerede var byttet ut.

Det ble 1-1, og Sevilla står med ett poeng etter to overkommelige kamper.

telles230422
POENGTAP PÅ HJEMMEBANE: For Alex Telles og Sevilla.

Andre:

• 16.00 lørdag ettermiddag spiller Dean Henderson trolig for Nottingham Forest i lagets bortekamp mot Everton.
  • Preston får besøk av Watford, men det blir uten Álvaro Fernández, som har stått over de tre siste kampene på grunn av en liten skade Preston-sjef Ryan Lowe ikke tar noen sjanser med.
  • Da er det nok mer sannsynlig at Ethan Laird får sin andre kamp for QPR, som spiller mot Rotherham hjemme på Loftus Road.
  • I National League spiller Altrincham hjemme mot Yeovil Town, og da står nok fort Dermot Mee i mål på Moss Lane.