AT

Telles skadet: – Kommer til å være ute i noen uker

Publisert Sist oppdatert

Før lørdagens treningskamp mellom Queens Park Rangers og United er det naturligvis Ole Gunnar Solskjærs nye treårskontrakt som har stjålet de fleste overskriftene.

Nordmannen har signert en avtale som holder ham på Old Trafford til sommeren 2024. Klubben har også opsjon på ytterligere ett år.

I sitt intervju med MUTV før kampstart i vest-London, uttrykker Solskjær igjen hvor glad han er for klubbens tillit.

Jeg er spent og naturligvis storfornøyd med å bli stolt på til å lede dette laget. Det er en ære. Vi (trenerapparatet) er en fin gruppe, som jobber godt sammen og passer godt sammen. Vi utfordrer hverandre. Slik spillerne har utviklet seg de siste årene, er det spennende tider, sier Solskjær til klubbkanalen.

Alt er dog ikke fryd og gammen i United.

Alex Telles er blant de mer rutinerte spillerne i den EM-pregede treningsgruppen til United, men lørdag mangler han fra Solskjærs lagoppstilling. Brandon Williams starter på venstrebacken.

Brasilianske Telles’ fravær skyldes en skade, forteller Solskjær.

Dessverre har Alex sklidd og vridd ankelen sin, så han kommer til å være ute i noen uker. Vi håper at det ikke er altfor ille, men han kommer til å være ute en liten stund.

Telles
SKADET PÅ TRENING: Alex Telles vil være ute en stund etter en ankelskade han pådro seg på trening.

Foruten Telles har resten av United-spillerne heldigvis kommet seg helskinnet gjennom den siste ukes treningsleir i Surrey, der laget har dratt for å få en liten forandring i treningshverdagen.

Solskjær håper at laget viser resultater av en god treningsuke på Kiyan Prince Foundation Stadium.

Vi har kommet en uke lenger enn det vi var da vi møtte Derby. Været og temperaturen kan også hjelpe. Men vi har hatt en veldig god uke med noen doble økter og noen veldig intense økter, sier Solskjær og fortsetter:

Vi hadde en lettere dag i går, så vi bør kunne vise litt energi og skarphet igjen i dag.

Turkey v Wales - UEFA Euro 2020: Group A
TILBAKE: Daniel James er tilbake i United etter å ha imponert for Wales i EM.

Siden møtet med Derby har laget også fått én forsterkning, i form av Daniel James, som er tilbake etter EM-eventyr med Wales og påfølgende forlenget ferie. Ettersom lynvingen nettopp er tilbake i trening, får han ikke mer enn én omgang lørdag, til tross for at waliseren ser bra ut.

Han får 45 minutter til å begynne med. Han har sett veldig skarp ut, så han har tatt vare på seg selv under ferien sin.

Der Solskjær byttet ni av elleve spillere til pause på Pride Park foregående helg, kan det virke som om flere kommer til å spille lenger lørdag.

Noen kommer til å spille litt lenger. Noen kommer til å spille 60, noen kommer kanskje også til å spille opptil 75. Men jeg tror ikke vi kommer til å se noen spiller 90 ennå.

Powered by Labrador CMS