Alan Fettis

Populær keepertrener ferdig i klubben

Publisert Sist oppdatert

Etter 11 års tjeneste i klubben forlater nå keepertrener Alan Fettis klubben til fordel for å bli keepertrener i Middlesbrough. The Athletics Andy Mitten meldte dette først, før klubben kom med en offisiell bekreftelse like etter.

Fettis skal ikke aktivt ønsket å forlate klubben, men skal ha blitt imponert av ideene til manager Chris Wilder.

Nord-iren ble hentet til klubben av tidligere keepertrener Eric Steele under Sir Alex Fergusons ledelse.

Fettis har de siste sesongene vært en viktig del av teamet rundt keeperne i akademiet og har jobbet tett på talentene Matej Kovar og Radek Vitek som ses på som svært lovende innenfor veggene på Carrington.

David de Gea skal være blant dem som har troa på at Kovar, som har trent mye med førstelaget det siste året, kan utvikle seg til å bli en keeper på høyt nivå. Det samme skal Fettis mene om Vitek som nylig var med på laget som vant FA Youth Cup.

Keepertreneren har vært meget populær blant spillerne i sin tid i klubben. Ex-Red Victor Valdes sa i 2016 at han nok hadde gitt opp fotballen og lagt hanskene på hylla hadde det ikke vært for Fettis sin innflytelse på spanjolens hverdag.

Da Ole Gunnar Solskjær hentet inn Richard Hartis som sin keepertrener til førstelaget, ble Fettis flyttet ned til å arbeide med akademikeeperne.

 

 

Powered by Labrador CMS