Banens beste, scoring(er) og rødt kort for filming

DE UTLÅNTE: Tung lørdag for Dean Henderson, mens Alexis Sánchez dag var litt opp og ned!

Publisert Sist oppdatert

Her er vår oversikt over hvordan de utlånte har gjort det hittil denne helga.

Sheffield United 0-1 Liverpool

Dean Henderson er en svært talentfull keeper, men er ikke kvitt alle tabbene helt ennå, selv om han stort sett er meget god.

Dessverre kom en slik tabbe lørdag ettermiddag, da Sheffield United møtte Liverpool på Bramall Lane.

I kampens 70. minutt trillet et Wijnaldum-skudd under ham og inn i mål – en kjempebrøler som forærte Liverpool-seieren. Sheffield United-fansen svarte med å rope «Deano! Deano! Deano!» for å støtte keeperen som var en så viktig brikke i Blades’ opprykk og gode sesongstart.

Sheffield Star gir ham likevel karakteren 6 for innsatsen, og trekker frem en veldig god redning han gjorde i etterkant av tabben.

Sampdoria 1-3 Inter

Alexis Sánchez fikk sin første start for Inter, og svarte på tilliten ved å bli hovedpersonen i kampen mellom Sampdoria og Inter.

Først var han sist på ballen da Inter gikk opp til 1-0 – riktig nok var det bare et skudd som traff ham, og gikk inn, men han var uansett sist på den. Sensi ble kreditert scoringen på grunn av Serie A-regler.

Like etterpå var det liten tvil om hvem som skulle krediteres for scoringen da Sánchez var våkent med på et gjennomspill, og satte ballen i mål bak Emil Audero i Sampdoria-målet.

Bare sekunder etter pause ble Sánchez utvist for filming i Sampdoria-boksen – han ville åpenbart forsikre seg om at ikke en overskrift ble kastet bort på noen andre! Inter slapp inn et reduseringsmål ikke lenge etterpå, men økte til 3-1 igjen noen minutter senere. Det ble også sluttresultatet.

Southend United 0-1 Accrington Stanley

Forrige helg ble det seier, men her kom det et tap igjen for managerløse Southend.

Ethan Hamilton startet for Southend, og spilte til han i det 82. minutt (på et tidspunkt hvor Southend spilte med ti mann) ble byttet ut.

Etter det vi kan lese oss frem til på Southend-diskusjonsforumet Shrimperzone, så var vår mann den beste på Southend-midtbanen – tilsynelatende uten at det skulle så mye til.

Ex-red Henrik Larsson, som kobles til Southend-jobben, var nok en gang til stede på Southend-kamp.

Morecambe 2-2 Northampton Town

George Tanner spilte hele kampen da Morecambe spilte 2-2 mot Northampton.

Vår mann virker ikke å ha utmerket seg noe særlig i denne kampen.

Morecambe ligger to poeng foran Stevenage på nedrykksplass. For Morecambe er det relevant å nevne at løsningen på Bury-problematikken ikke ble at de skal bli en del av neste års League Two, og at det dermed bare skal være én nedrykksplass fra divisjonen. Det kan potensielt være redningen for Morecambe, som ikke har imponert hittil denne sesongen.

Witton Albion 0-1 Stalybridge Celtic

Alex Fojticek spilte hele kampen for Stalybridge Celtic da de holdt nullen og vant. Det var ikke selvsagt at han ville fullføre – på et tidspunkt måtte han ha behandling for en skade, nemlig.

Fojticek virker å ha gjort en god jobb i Celtic-buret, med flere gode redninger, ifølge hjemmesiden.

St. Mirren 0-0 Heart of Midlothian

Hearts er usedvanlig skadeskutt for tida, men Joel Pereira er skadefri, og han stod i mål da Hearts spilte 0-0 mot St. Mirren i Paisley.

Pereira hadde ikke så altfor mye å gjøre, ifølge Edinburgh Evening News, men han skal ha håndtert alt som kom på bra vis.

Hearts er på en skuffende 9. plass på tabellen, men er i det minste foran byrival Hibernian.

Lecce 0-1 Roma

Chris Smalling spilte hele kampen for Roma, og han fikk sin første seier i klubben.

Ex-red Henrikh Mkhitaryan fikk en målgivende, mens Edin Dzeko ble matchvinner. En annen tidligere City-spiller, Aleksandar Kolarov, bommet på straffespark for Roma.

Etter det vi så, så klarte Smalling seg godt for Roma, med flere viktige defensive inngripener. Han hadde nokre også avslutninger på den andre delen av banen, men uten at ballen havnet i nettet.

Vi har sett noen spillerbørser fra kampen fra Roma-supportere, og ingen hadde har fått høyere karakter enn Smalling på noen av dem. Statistikken hans ser bra ut også:

Smalling pådro seg også et gult kort for en knalltøff takling inne på Lecces banehalvdel.

Andre:

  • Søndag kveld spilteTromsø borte mot erkerival Bodø/Glimt, men Aidan Barlow var ikke med i kamptroppen. Dermed gikk det som det måtte gå: Bodø/Glimt vant 4-0 mot Barlow-løse Tromsø.
  • Kieran O’Hara og Burton var ikke i aksjon denne serierunden.
  • Cameron Borthwick-Jackson var ikke i troppen da Tranmere ble knust 1-4 i Ipswich.
  • Jacob Carneys låneopphold i Stocksbridge Park Steels skulle blitt avsluttet med kamp mot Belper, men Carney gikk glipp av kampen på grunn av skade. Steels tapte 0-1.
Powered by Labrador CMS