Her troner Wan-Bissaka på Europa-toppen

Ingen spiller, i de fem største ligaene i Europa, startet flere kamper denne sesongen enn Aaron Wan-Bissaka.

Publisert Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjærs pålitelige høyreback kan se tilbake på en solid sesong sammen med resten av laget.

Men det er ikke bare Wan-Bissakas spill som har vært bra. Høyrebacken har vært en mann Solskjær praktisk talt alltid har kunnet stole på. 

Hele 54 ganger var Wan-Bissaka i nordmannens startoppstilling for United, og det er tre kamper flere enn noen annen spiller i Premier League, La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue Un, melder manutd.com. 

BRUKT HYPPIG: Både Marcus Rashford og Aaron Wan-Bissaka startet mange kamper for Solskjærs United. Høyrebacken Wan-Bissaka startet faktisk flest kamper av samtlige spillere i de fem største ligaene forrige sesong.

United spilte totalt 61 kamper i 2021 sesongen som ble avsluttet med det skuffende finalenederlaget i Europa League mot Villarreal i Gdansk.

Utrolig nok gikk Wan-Bissaka kun glipp av 7 av disse 61 kampene.

Blant de fem spillerne med flest kamper fra start i de største ligaene i Europa, var det også to andre Manchester United-spillere, nemlig Bruno Fernandes og Harry Maguire.

Samtidig som det er en styrke for Solskjær å ha spillere som er så lite skadeutsatt, viser disse tallene også at trioen Wan-Bissaka, Maguire og ikke minst Fernandes praktisk talt er uerstattelige for Solskjær.

De to andre på topp fem-listen er Manchester Citys Ruben Dias og Real Madrids belgiske keeper Thibaut Courtois.

Powered by Labrador CMS