Kjæresteparet inngår veddemål på Primark

I femte episode av «100% United» får vi oppleve det elleville oppgjøret mot Southampton på Old Trafford sammen med Henrik og Tim.

I «100% United» skal vi i løpet av de neste månedene følge seks United-supportere og deres hverdag mens Ole Gunnar Solskjær leder klubben de følger gjennom tykt og tynt.

Supporterne er utstyrt med hvert sitt kamera og skal dokumentere alt fra fotballdiskusjonene ved frokostbordet til scenene som utspiller seg i TV-stua.

Her kan du se de fem første episodene!

Episode 5

I femte episode blir vi med Henrik og Tim til Manchester, der de får tidenes berg-og-dalbane-opplevelse i 3-2-seieren mot Southampton. I Porsgrunn må Jørgen kjempe med kjæresten om TV-stua, mens Vanja utfordrer tvillingbroren sin på fotballbanen.

Episode 4

Fjerde episode begynner fem dager før kampen mot Liverpool og avsluttes etter kampslutt. Roger viser oss hvor nervøs han er, Henrik filosoferer over kampens betydning på slalåmski på Geilo, mens Jørgen er spent på hvordan det vil bli å pendle med en Liverpool-supporter dagen etter oppgjøret.

Episode 3

I tredje episode får vi se hvordan det går når Henrik kjøper en jubileumsgave til kjæresten som ikke faller helt i smak, mens Jørgen og Jeanette viser oss planene for sin nye leilighet. Det blir også masse følelser når gjengen følger FA-cupkampen mot Chelsea.

Episode 2

I andre episode introduseres vi for Roger (37) og Jørgen (23), mens vi følger Tim og forloveden på deres tur til Manchester for å se storkampen mellom United og Paris Saint-Germain på Drømmenes Teater.

Episode 1

I første episode gjør vi oss kjent med Henrik (24), Vanja (18), Kristin (41) og Tim (39) når United slår Fulham 3-0, og vi får se hvordan Henrik overrasker kameraten sin med tur til Old Trafford.