U21 vant

Uniteds U21-lag snudde 0-1 til 3-1 borte mot Southampton.

Reservelaget fikk en dårlig start da Lloyd Isgrove headet hjemmelaget i føringen etter seks minutter.

Da dommeren blåste for pause, stod det fremdeles 1-0 til hjemmelaget.

Etter 70 minutter utliknet derimot Manchester Uniteds 19 år gamle ving, Tom Lawrence [bildet til høyre].

Drøyt ti minutter senere ble Southamptons keeper, Cody Cropper, utvist da han brukte hendene utenfor boksen.

Like etter sendte Adnan Januzaj United i føringen med sitt første mål på U21-nivå.

Belgieren Marnick Vermijl sikret deretter seieren da han økte til 3-1 i det 89. spilleminutt.

MUTV skulle egentlig vise kampen, men ble forhindret da kampen ble flyttet til en annen arena like før kampstart.

Dermed var det ingen TV-kameraer til stede på kampen.

Southampton U21 1-3 United U21

06. min.: 1-0 Isgrove 70. min.: 1-1 Lawrence 85. min.: 1-2 Januzaj 89. min.: 1-3 VermijlUnited: Sam Johnstone; Marnick Vermijl, Frederic Veseli, Michele Fornasier, Sean McGinty; Larnell Cole (Tyler Blackett, 90.), Reece Brown, Ryan Tunnicliffe, Jesse Lingard, Nick Powell (Tom Lawrence, 46.); John Cofie (Adnan Januzaj, 46).

Uben.innb.: Pierluigi Gollini, Charni Ekangamene