Ny lokalavdeling i Bergen

Oppdatert Som mange sikkert vet, ligger Supporterklubbens hovedkontor vel forankret i Bergen. Men, en lokal supportergruppe har vi manglet i byen mellom de syv fjell. Inntil nå.

Endelig ser det ut til at United-supportere i Bergen og omegn kan samles i en Red Army-gruppe. Initiativtakerne i oppstarten er Kjetil Hagen og Alexander Jensen Vedvik.

– Planen er at vi starter lokalavdelingen i forbindelse med Champions League-finalen, sier Kjetil til United.no. – Sammen med klubbkontoret skal vi arrangere stort Champions League-treff på Bryggen Nightclub lørdag 28. mai. – Her vil det være plass til 500 supportere, og vi regner med at det blir stinn brakke.

Bli med

– Det er på høy tid at United-fans i Bergensområdet får sin lokale Red Army-gruppe, sier Alexander, opprinnelig fra Måløy, men nå bosatt i Bergen. – Her er et stort United-miljø i Bergen og jeg håper at vi kan samles når United spiller kamper. Vi begynner litt forsiktig, sier Kjetil videre. – Vi skal kontakte alle medlemmene i området via e-post og flyers utsendt med medlemsbladet. – I første omgang ber vi dem som er interessert i å bli med i lokalavdelingen i Bergen om å sende en e-post til red.army.bergen@gmail.com Skriv navn og medlemsnummer i Supporterklubben. Og, det koster ingenting å melde seg inn. – Ved jevne mellomrom vil vi arrangere klubbkvelder, quizkvelder og treff i forbindelse med United sine kamper, og informasjon vil du få på e-post, samt United.no og facebook-siden til Red Army Bergen.

Endelig i Bergen

– Dette er noe vi har ønsket å få til i lang tid, sier klubbsekretær Per H. Larsen til united.no. – Med hovedkontoret vårt i Bergen burde det være en selvfølge at det også var en lokalavdeling i byen. – Vi på klubbkontoret har generelt hendene fulle med arbeidsoppgaver, og vi har vært på jakt etter lokal hjelp for å dra dette i gang. – Nå har heldigvis Kjetil og Alexander meldt seg, og jeg tror det skal være mulig å rekruttere flere medhjelpere fra den store medlemsmassen i Bergensområdet. Vi teller cirka 3000 United-medlemmer i, og rundt Bergen, så det er helt klart grunnlag for en lokalavdeling.

Finalefest på Bryggen

Red Army Bergen, sammen med klubbkontoret, inviterer til finalefest på Bryggen Nightclub lørdag 28. mai.

Det vil ikke være mulig å reservere bord på forhånd.

Program:

13.00 – dørene åpnes

13.00-15.00 United-dvd fra tidligere sesonger vises på skjermene

15.00 – Supporterklubben starter sitt arrangement – velkommen – presentasjon av involverte

16.00 – vi stifter Red Army Bergen

18.30 – vi trekker vinnerne av konkurransen

19.00 – sendingen starter på SKY sports

20.45 – Kick off United – Barcelona

Supporterklubben har egen stand hvor vi selger United-effekter

Meld deg inn i Red Army Bergen, svar på noen spørsmål og vær med i trekningen av hotellpakke for 2 personer til United-City i sesongen 2011/12

Vi viser tidligere United-finaler og andre United-klipp på skjermene under hele arrangementet – samt at det blir United-sanger/musikk

Medlemspriser på drikke og mat (matservering er pizza og nachos)

Først og fremst en kveld hvor vi skal samle flest mulig Manchester United-supportere, prate om klubben, presentere de lokalt involverte og knuse Barca….

På dette arrangementet er det 18 års aldersgrense.

Kle deg i rødt og vær velkommen!