Tirsdagens rykter

, , ,

Bakayoko har ett krav til sin potensielt nye klubb.

Forrige ukes rykter

Tirsdag 28. mars:

18.00: Monacos midtbanejuvel Tiemoue Bakayoko har vært hyppig linket til United, og andre storklubber, de siste månedene. Nå hevder Manchester Evening News at CL-spill blir avgjørende for hvor han spiller neste sesong.

– Tiemoue [Bakayoko] lytter til noen engelske klubber, blant andre Manchester United, men det er ingenting konkret ennå, skal en kilde nær Bakayoko ha fortalt Manchester Evening News.

Ifølge lokalavisens kilde skal Champions League-spill være en forutsetning.

12.40: Som nevnt i går, vurderer Manchester United å møte utkjøpsklausen til Neymar på 200 millioner euro (173 mill. pund), ifølge spanske Sport. Ramon Calderon, tidligere president i Real Madrid, mener derimot en overgang er usannsynlig.

– Jeg er sikker på at Barcelona ikke vil la ham gå. (…) Min erfaring fra Real Madrid, med Cristiano Ronaldo og andre store navn, er at du må la dem gå hvis de kommer til deg og sier at de ikke ønsker å bli værende. Men det virker ikke som Neymar har noe imot å bli værende i Barcelona, sier Calderon til Talk Sport.

12.30: United har blitt koblet til Roma-stopper Kostas Manolas tidligere. I det siste har Juventus virket mest aktuelt, men ifølge nettstedet CalcioMercato ønsker ikke Roma å selge til en italiensk klubb. Samtidig nevner vi at PSG-stopper Marquinhos visstnok ikke vil signere ny kontrakt med sin franske klubb, skriver MEN. 22-åringen har vært linket til United, Barcelona og Chelsea.

08.10: Ingen stor overgangsnyhet med hensyn til dagens United-lag, men vi tar med oss at Louis van Gaal kan være aktuell for en ny jobb. 65-åringen har tidligere uttalt at United-jobben var hans siste, men kan returnere til det nederlandske landslaget som teknisk direktør etter at landslagssjef Danny Blind fikk sparken etter et 0-2-tap for Bulgaria forrige helg. Van Gaal førte Nederland til VM-bronse i 2014. Listen over kandidater skal imidlertid være lang, er en representant fra det nederlandske fotballforbundet sitert på i The Independent.

08.05: Amerikanske Will Vint er kun 15 år gammel, men skal være i forhandlinger med Manchester United om en kontrakt, skriver Daily Mail. Vint har vært på prøvespill i klubben i løpet av den siste måneden og er sønnen til Evertons akademidirektør Peter Vint. I samme åndedrag nevner vi at Paris Saint-Germain-talentet Aliou Traore (16) er invitert tilbake til prøvespill i United etter et tidligere besøk i februar. 

08.00: Inter-spilleren Marcelo Brozović har blitt nevnt i ryktespalten ved flere anledninger de siste dagene: – Jeg kan ikke røpe noen navn, men flere engelske klubber følger Marcelo, og vi har kontakt med dem. Brozović vil være en attraktiv spiller på overgangsmarkedet i sommer, sier 24-åringens agent, ifølge Sky Sports. United, Chelsea og Tottenham skal være blant de interesserte.

Mandag 27. mars:

17.25: Ifølge irske Independent er Aston Villa villig til å betale £3 millioner for Sam Johnstone, som for øyeblikket er på utlån i samme klubb. Avisen skriver at Villa-sjef Steve Bruce skal ha startet samtaler med United allerede, etter at Johnstone har imponert under sitt låneopphold i Championship-klubben.

08.40: På lørdag (07.45) meldte vi at José Mourinho sjekket ut muligheten for å signere Inters 24 år gamle midtbanemann Marcelo Brozović.
Mandag morgen viser The Mirror til italienske Calciomercato, som skriver at Brozović er tilgjengelig for €40 millioner (£34.6 mill.), og at United er klare for en avtale.

08.30: Vi innleder mandagen med en heller oppsiktsvekkende påstand fra spanske Sport: Manchester United står klar til å utløse utkjøpsklausulen på €200 millioner (£173 mill.) i Neymars kontrakt med Barcelona.
Det er ESPN som videreformidler meldingen, hvor det i tillegg hevdes at den 25 år gamle brasilianeren vil bli tilbudt en lønnspakke verdt £415.000 i uken.

På forsiden nå:

Hjemmedrakt 2016/17 - MUSCS Nettbutikk