Ligagullet glapp for U18

Arsenal ble tre mål for sterke for Kieran McKennas lag.

Etter seks av syv kamper spilt ligger dermed Manchester United U18 på fjerdeplass i sluttspillet.

United havnet som gruppetoer i sin Premier League U18-avdeling, og gikk dermed videre til sluttspillet som består av alle topp-fire-lagene fra de to ulike avdelingene. Deretter møtes alle de åtte lagene hverandre én gang, før den med flest poeng i gruppe én i sluttspillet står igjen som seriemester.

Den første kampen gikk unna 10. mars da United spilte 2-2 mot Liverpool. Siden har de bare vunnet to, spilt én uavgjort, og tapt to kamper. Etter stortapet for Nord-London-laget onsdag er det matematisk umulig for United å vinne sluttspillet.

United-bror scoret to

Arsenals Joe Willock og Yassin Fortune scoret henholdsvis to og ett mål hver på J. Davidson Stadium onsdag ettermiddag, og sørget dermed for en foreløpig tabelltopp i gruppe én.

Joe Willock, som for øvrig er broren til Uniteds Matty Willock, scoret 1-0 til Arsenal etter bare 15 minutter. United var lenge inne i kampen, men da samme mann økte til 2-0 med 15 minutter igjen så det mørkt ut. Vondt ble til verre da Fortune økte til 3-0 fem minutter på overtid.

CALLUM GRIBBIN: Ble ydmyket av Arsenal på hjemmebane onsdag ettermiddag.

Skade i oppvarmingen

Uniteds George Tanner skadet seg i oppvarmingen, og ble erstattet av Jake Barrett.

Rødtrøyene møter Blackburn på hjemmebane i sesongens siste kamp fredag neste uke. De har imidlertid lite å spille om, i og med at det er matematisk umulig for McKennas unggutter å ta hjem ligagullet.

United 0-3 (0-1) Arsenal

U18 Premier League, Merit Group A
J.Davidson Stadium, 3. mai 2017

15. min.: 0-1 Willock
74. min.: 0-2 Willock
90+5 min.: 0-3 Fortune

United: Theo Richardson; Jake Barrett, Tyrrell Warren, Max Dunne, Jake Kenyon; Callum Whelan, Ethan Hamilton; Josh Bohui, Callum Gribbin, Zak Dearnley (Faustin Makela, 80.); Nishan Burkart (James Garner, 54.)
Uben.innb.: Alex Fojticek, Harry Spratt.