DE UTLÅNTE: Nani leverer varene i Portugal.

Også de utlånte United-spillerne har spilt for sine respektive midlertidige arbeidsgivere.

Flere har levert gode prestasjoner for sine lag, men mange har også slitt benken.

Søndag 26. oktober:

Sporting 4-2 Maritimo

Nani er i ferd med å finne storformen i Portugal. Søndag vartet han opp med en ny assist da Sporting vant komfortabelt hjemme mot Maritimo. Etter 15 minutter fant han João Mario med et nydelig innlegg, og dermed stod det 2-0. Sporting økte ledelsen, før Maritimo reduserte to ganger. Det tok imidlertid ikke lang tid før Fredy Montero avgjorde kampen med sin 4-2-scoring.

Dinamo Zagreb 5-0 Osijek

For de som er vant til å lese denne utlånsspalten, er det kanskje mer oppsiktsvekkende at Ángelo Henríquez ikke fant veien til nettmaskene søndag. Det skyldtes nemlig at chileneren ikke var i aksjon for hovedstadsklubben.

Burnley 1-3 Everton

Michael Keane satt hele kampen på benken da Burnley tapte hjemme for Everton.

Real Madrid Castilla 1-0 Huesca

Manchester Uniteds utlånte høyreback, Guillermo Varela, spilte hele kampen for Zinedine Zidanes lag da de vant 1-0 over Huesca og klatret fra 17. til 13. på tabellen. Álvaro Medrán scoret kampens eneste mål.

Resterende kamper:

Søndag, kl. 15.00: Dinamo Zagreb-Osijek (Ángelo Henríquez)
Søndag, kl. 19.00: Sporting-Marítimo (Nani)

Mandag, kl. 21.00: Queens Park Rangers-Aston Villa (Tom Cleverley)

Lørdag 25. oktober:

West Bromwich 2-2 Crystal Palace

Wilfried Zaha startet kampen for Crystal Palace, og han skal ha hatt en god start på kampen, der han og Bolasie skapte problemer for WBA-forsvaret på hver sin kant. Zaha ble også snytt for en soleklar straffe, men Palace klarte likevel å gå opp i en 2-0-ledelse, og det var ikke før helt i sluttminuttene at Baggies klarte å få inn utligningen. På det tidspunktet var allerede Zaha byttet ut, siden han ble mindre effektiv etter hvert i kampen. Han fikk 64 minutter før Warnock erstattet ham med Puncheon.

Palace-fansen vil nok være skuffet, siden flere kontroversielle Clattenburg-situasjoner preget oppgjøret.

wilfried zaha
WILFRIED ZAHA: Snytt for straffe?

Real Madrid 3-1 Barcelona

Javier Hernández ble på benken hele oppgjøret i den spanske ligasesongens første El Clásico, men det ble en artig kamp likevel. Det tok ikke mange minuttene før Neymar ga Barcelona ledelsen, og det er ytterst sjeldent at Barcelona taper disse oppgjørene etter å ha tatt ledelsen. Men denne gangen skjedde det, og mål fra ex-red Cristiano Ronaldo (straffe), Pepe og Karim Benzema snudde oppgjøret for de helhvite. Det er nå bare ett poeng mellom lagene i favør Barcelona.

Swansea City 2-0 Leicester City

Nick Powell var nok en gang ikke en gang med i troppen for Leicester. Ikke akkurat et spesielt heldig låneopphold hittil, og det selv om han spiller for en manager i Nigel Pearson som tidligere har vært veldig flink til å bruke United-spillere han har hatt på lån. Kanskje hadde det vært behov for Powell, kanskje ville det ikke hjulpet, men Swansea vant uansett 2-0 på Liberty Stadium.

MK Dons v Manchester United - Capital One Cup Second Round
NICK POWELL: Hvor er du?

Vojvodina 3-0 Voždovac

Som  vanlig startet Vanja Milinković-Savić i Vojvodina-målet, og nok en gang ble det en enkel seier for laget hans, og nok en gang holdt den høye målvakten buret rent. Det er femte gang denne sesongen. Vojvodina topper i skrivende stund tabellen, noe som kan forandre seg søndag, da Partizan spiller bortekamp samtidig som United-Chelsea blir spilt.