OFFISIELT: Zlatan har signert

Her er Zlatan Ibrahimovic i United-drakta.

Publisert Sist oppdatert

Torsdag annonserte Zlatan Ibrahimovic at Manchester United er hans neste klubb, og fredag ettermiddag kom denne videoannonseringen fra klubben:

Alle detaljene rundt overgangen er ikke annonsert, men det er ventet at svensken har signert en ettårskontrakt med forlengelsesopsjon.

Zlatan Ibrahimovic:

– Jeg er strålende fornøyd med å gå til Manchester United, og jeg ser frem til å spille i Premier League. Det sier seg selv at jeg ikke kan vente på å skulle jobbe med José Mourinho igjen. Han er en fantastisk manager, og jeg er klar for denne nye og spennende utfordringen.

– Jeg har nytt min karriere hittil, og har noen fantastiske minner. Jeg er nå klar til å skape flere spesielle minner i England.

José Mourinho:

– Zlatan trenger ingen introduksjon. Statistikkene snakker for seg selv. Ibra er en av de beste spisene i verden, og en spiller som alltid gir 100%. Han har vunnet i de viktigste ligaene i fotballverdenene, og nå har han muligheten til å spille i den beste ligaen i verden, og jeg vet at han vil gripe den muligheten, og vil jobbe hardt for å hjelpe laget til å vinne titler.

– Jeg er sikker på at hans talent vil glede fansen på Old Trafford den kommende sesongen, og at hans erfaring vil være uvurderlig i å hjelpe med å utvikle de yngre spillerne i stallen.

Powered by Labrador CMS