– Vi trener aldri på kunstgress i Manchester

Andreas Pereira etter sitt innhopp i Champions League.

Publisert Sist oppdatert

Andreas Pereira hadde nok ønsket seg mer spilletid i torsdagens oppgjør mot Young Boys, men brasilianeren rakk å gjøre et godt inntrykk på det drøye kvarteret han spilte.

Pereira gikk rett inn i posisjonen Pogba hadde herjet fra i 75 minutter, og tok utfordringen på strak arm – og leverte noen like utsøkte crossere som spilleren han erstattet.

Tar med seg selvtillit

– Jeg synes det var en utrolig bra kamp av samtlige på laget. Det er alltid sterkt å vinne 3-0 i sin første bortekamp, og det gir selvtillit vi ønsker å ta med oss videre nå, sa Pereira til klubbens hjemmeside.

Pereira innrømmer at United-spillerne syntes det var utfordrende å spille på kunstgresset i Bern, men at det var noe laget på forberedt på.

– Vi trener aldri på kunstgress i Manchester. Vi trener alltid på gressbane, for det er det vi forholder oss til i Premier League. Det har skjedd at vi har trent innendørs på kunstgress, men da er været ille utenfor, forklarte midtbanespilleren med et smil. 

Pereira forteller videre at han ønsker å fortsette å bidra for United som best han kan – og at han stadig lærer nye ting på treningsfeltet.

Det kommer også frem at Fred fortsatt er i en fase hvor han må tilpasse seg livet i England, men at lagkameratene gjør sitt ytterste for å få midtbanespilleren til å føle seg hjemme.

– Ja, vi hjelper han som best vi kan. Det kan man se på banen også, han spiller bedre og bedre for hver kamp.

Fire seiere på rad?

Uniteds neste motstander i gruppespillet av Champions League er Valencia, hvor Pereira som kjent tilbragte forrige sesong på utlån.

Petter Veland om tiden i Valencia: – De kommer ikke til å løfte en finger for Pereira 

Det er lite overraskende at Pereira har notert seg denne datoen i kalenderen, og at han fortsatt har regelmessig kontakt med flere av Valencia-spillerne.

Og hvordan er egentlig stemningen i laget nå før lørdagens kamp mot Wolverhampton, etter tre strake seiere?

– Vi føler oss trygge på å sikre den fjerde seieren på rappen (mot Wolves), ja. Vi er bare nødt til å fortsette å vinne kamper – vise at vi er de beste, avsluttet Pereira.

Powered by Labrador CMS