Fryktelig generalprøve

Tunge tider for Yeovil.

Publisert Sist oppdatert

Lille Yeovil Town tar imot Manchester United på Huish Park fredag kveld, og kanskje er det en slik kamp de trenger, for akkurat nå er det ikke så mye å glede seg over for Yeovil.

I 2013/14 spilte de i Championship, før de rykket ned to år på rad, og nå sliter laget fra hanskebyen helt nede i bunnstriden av League Two.

Lørdagens kom Chesterfield på besøk til Huish Park, et av få lag som ligger under Glovers på tabellen, og det endte også med tap for Yeovil. Bortelaget reiste tilbake til Derbyshire med 2-1-seier og tre poeng i bagasjen.

Lewis Wing scoret Yeovils utligningsmål etter at Spireites hadde tatt ledelsen, og det var et vidunderlig mål også av innbytteren, som for øvrig er innlånt fra Middlesbrough. Kanskje gjorde han seg med det målet fortjent til å starte mot United?

Mangler stjerna mot United?

Vinnermålet kom på overtid for Chesterfield, og det var ikke det eneste negative som skjedde på overtid for Yeovil.

Otis Khan – som har vært lagets store profil denne sesongen – ble utvist i etterkant av målet etter å ha dultet borti dommeren i frustrasjon over en dommeravgjørelse som ble foretatt rett før målet.

Khan har ti mål og ti målgivende pasninger denne sesongen.

Han var en del av Manchester United-akademiet fra han var sju år og til han var nesten 17 år, og han så nok frem til den kampen mer enn de fleste. Søndag publiserte han følgende beskjed på Twitter, i håp om å få omgjort det røde kortet:

I tillegg til dette kom lørdag også beskjeden om at innlånte Marcus Barnes – som scoret i FA-cupen mot Bradford, og slik har en del av æren for at denne kampen i det hele tatt skal spilles – mister både kampen og den neste måneden med en ankelskade.

 

Powered by Labrador CMS