weghorst

– Klubben har sagt at de er veldig fornøyde med meg

Publisert Sist oppdatert

Wout Weghorst går en usikker fremtid i møte, med en lånekontrakt som går ut etter sesongen.

På en pressekonferanse i begynnelsen av april åpnet Erik ten Hag for at spissen kan bli hentet permanent, men forrige uke hevdet Samuel Luckhurst i Manchester Evening News at klubben ikke har noen planer om det.

Selv har Weghorst et ønske om å bli værende, og etter søndagens kamp mot West Ham fortalte han at samtalene mellom klubben og hans team har vært positive.

– I de samtalene har klubben sagt at de er veldig fornøyde med meg. Det har absolutt ikke blitt kommunisert med meg at Manchester United ikke ønsker å fortsette med meg, sier Weghorst til The Times.

– De verdsetter meg. De synes jeg absolutt er en ressurs for laget. Selvfølgelig hører jeg forskjellige ting (i media). Jeg må vente og se hva som skjer og fokusere på målene våre i ligaen og cupturneringer, fortsetter 30-åringen.

Real Betis v Manchester United: Round of 16 Leg Two - UEFA Europa League
BLIR VÆRENDE?: Erik ten Hag har åpnet opp for at Weghorst kan bli værende, selv om rapportene i engelske medier sier at det trolig ikke skjer.

Etter å ha startet i sine 19 første kamper i klubben, har det blitt mindre spilletid på Weghorst den siste måneden, selv om han var tilbake i startoppstillingen mot West Ham.

Om nederlenderen skal bli værende er han tydelig på at han ønsker forsikringer om rollen i laget.

– Jeg er en fyr som liker å spille fotball. Når du ikke spiller like mye, som jeg ikke har gjort den siste tiden, så innser du hva du savner.

– Hvis klubben ønsker å beholde meg, må jeg vite hvilken rolle de ser for meg i.

Powered by Labrador CMS