– Tøffere motstand venter

United kan ikke friskmelde seg selv etter seier mot Wolverhampton, mener engelske medier. Les avisrunden her.

Publisert Sist oppdatert

– Det var ikke overraskende at United skulle reagere etter en dårlig uke, og seiersmarginen kunne vært enda større, skriver Manchester Evening News. De gir Nani mesteparten av æren for at de Røde endelig scoret mer enn ett mål i løpet av en kamp.

The Guardian mener Wolves var den perfekte motstanderen for United etter en trøblete uke. Mick McCarthys menn har slitt mot topplagene og lørdagens kamp var intet unntak. – Etter en litt rolig start begynte United å pepre Wolves’ mål. Da virker det som det kun handlet om å begrense tapet for Wolves, skriver avisen.

The Independent mener Nani og Antonio Valencia var Uniteds nøkkelspillere i 4-1-seieren. Videre skriver de at United aldri ble satt ordentlig på prøve av bortelaget. Sist gang United røk ut av gruppespillet tapte de ikke i løpet av de neste ti kampene, og med fire kamper til hvor United møter lag på nedre halvdel av tabellen, tror avisen at de kan gjøre noe liknende i år.

– Denne seieren betyr ikke at United er tilbake på vinnersporet, skriver The Telegraph. De er sikre på at det vil komme kamper hvor savnet av Nemanja Vidic er større og det faktum at de ennå ikke har funnet en erstatter for Paul Scholes blir tydeligere. Likevel skryter de av at ingenting tydet på at laget kom fra en av de tøffeste ukene på lenge, og mener at Antonio Valencia fortjener mer spilletid i tiden fremover.

Powered by Labrador CMS