Avisrunden

Engelske aviser om årets første kamp.

Publisert Sist oppdatert

Gary Neville og United skal være glad for at han ikke ble utvist og ga West Bromwich straffespark i første omgang, mener Manchester Evening News. Som bakerste mann felte Neville Graham Dorrans, men dommeren vinket feilaktig spillet videre. Avisen minner om at høyrebacken var heldig som slapp unna utvisning forrige gang han startet en ligakamp også.

The Independent tror United føler seg heldige som fikk med tre poeng fra The Hawthorns, etter å først ha sluppet å få straffespark i mot, for så å se Peter Odemwingie sette ballen utenfor da West Brom fikk muligheten fra straffemerket. De tror også at United motstandsstyrke kan bli avgjørende når vi teller opp poengene i mai, i en sesong hvor ingen av de andre lagene viser kontinuitet.

– Dette var kun Uniteds andre borteseier denne sesongen, men den betyr sannsynligvis at de vinner ligaen. Hvis du kan bli utspilt i så stor grad, men fortsatt ta med tre poeng hjem, viser det at du har flaksen på din side, skriver The Guardian.

The Telegraph fokuserer på mye av det samme, nemlig at United viste dødelig effektivitet og i typisk Ferguson-stil vant på en dårlig dag. – Disse tre poengene kan bli helt avgjørende for hvem som vinner ligaen, skriver de.

Powered by Labrador CMS