wayneroonet

– Jeg vil bli United-manager

Publisert Sist oppdatert

United er på managerjakt, og nå har Wayne Rooney gjort det klart at den jobben – en eller annen gang i fremtiden – det er hans store mål for trenerkarrieren.

– Hele poenget med min managerkarriere er Manchester United. Ja, jeg ble tilbudt et intervju om Everton-jobben, men jeg vil bli United-manager.

– Jeg vet at jeg ikke er klar for det nå, men jeg må nå planlegge alt slik at det en dag kommer til å skje.

Det sier Wayne Rooney i sitater som er gjengitt hos The Sun, etter at han skal ha snakket om dette under en middag i Manchester lørdag.

Nedrykk på første forsøk?

Rooneys eneste trenerjobb hittil i karrieren er i Derby i Championship, der han var en del av et trenerteam rundt Philip Cocu frem til sistnevnte fikk sparken i november.

Rooney overtok det som ble en ekstremt vanskelig jobb, men til tross for ekstremt mye økonomisk rot som igjen førte til trøbbel med å hente spillere – og 21 minuspoeng (!!) grunnet alt dette rotet – så har United-legenden kjempet på med Derby.

Det ser imidlertid vanskelig ut å overleve med Derby. Med sju kamper igjen å spille så er det åtte poeng opp til sikker grunn.

Så skal det sies at hvis Derby ikke hadde hatt 21 minuspoeng å kjempe mot så ville de ligget 13 poeng over nedrykksstreken.

Det er PSG-trener Mauricio Pochettino og Ajax-trener Erik ten Hag som virker å være de sterkeste kandidatene til sommerens ledige United-jobb, selv om Spanias Luis Enrique og Sevilla-trener Julen Lopetegui også nevnes.

FACEBOOK
Powered by Labrador CMS