Bedre enn noengang?

Etter den senere tids strålende spill for det engelske landslaget, fulgte Wayne Rooney opp med nok en stor forestilling i lørdagens Premier League-oppgjør mot West Bromwich.

Publisert Sist oppdatert

Scouseren scoret selv det første målet, før han la opp til ytterligere to scoringer, da United cruiset gjennom andreomgangen på Old Trafford, og til slutt gikk av banen med overlegne 4-0. Han legger da heller ikke skjul på at han stortrives om dagen, både med egne prestasjoner og med lagets:

"Ja, jeg nyter hvert eneste øyeblikk. Alle mann hjelper til i alt vi gjør; forhåpentligvis vil det vedvare også, for vi vil jo prøve å skaffe dette laget noen flere troféer," sa han til Setanta etter kampen.

Selv var han meget fornøyd med forestillingen, selv om laget trengte over en omgang på å finne veien forbi en god Scott Carson i WBA-buret.

"Joda, jeg synes vi spilte veldig bra idag, spesielt med tanke på at mange av spillerne har vært på landslagsoppdrag. Det er bestandig vanskelig å komme tilbake og spille klubbfotball igjen, og kanskje burde vi ha ledet etter første omgang. Likevel, vi spilte en god kamp og fortjente fullt ut de tre poengene; så det er jeg godt fornøyd med. Samtidig er jeg glad for å ha opprettholdt scoringsformen."

Men Rooney ga også tilkjenne hvor fornøyd han er med sin nye angrepskollega Dimitar Berbatov, som han tillegger mye av æren for at alt nå synes å gli rette veien.

"Han er fantastisk, og veldig fa til å holde på ballen, så han kommer bare til å bli bedre og bedre. Foreløpig har bare spilt fem, seks ganger for oss, men han har hevet seg for hver kamp," avsluttet formspilleren fremfor noen.

Powered by Labrador CMS