– Har funnet seg til rette

U21-sjef Warren Joyce bekrefter at nykommer Angelo Henriquez har glidd fint inn blant lagkameratene.

Publisert Sist oppdatert

Siden augustovergangen fra Universidad har den chilenske 18-åringen bare så vidt fått vist seg frem i kampsituasjon for Uniteds U21-lag. I debuten for en uke siden kom han inn fra benken og satte spikeren i Newcastle-kisten, før han tre dager senere fikk spille fra start i bortemøtet med Sunderland. Der måtte han imidlertid finne seg i å bli pakket godt inn av et tett hjemmeforsvar, og fikk dermed ikke utrettet så veldig mye før han ble erstattet av Reece Brown et kvarter før slutt.

– Nei, for selv om det ikke så slik ut i første omgang, spilte vi egentlig med tre spisser der oppe, sier han til MUTV.

Han forklarer at planen var å la Federico Macheda og Joshua King støtte oppunder Henriquez, nettopp for å unngå at 18-åringen skulle bli helt isolert.

– Så vi hadde ikke bare én – men tre mann på topp. Meningen var at dIsse hele tiden skulle veksle posisjoner innbyrdes. Dessverre maktet vi ikke å holde på ballen lenge nok til å kunne skape noe.

– Men dette er et langtidsprosjekt. Angelo er en flott fyr, og han har glidd fint inn siden han kom hit, sier Joyce til slutt. Neste oppgave for tabellederne hans – og da trolig også Angelo Henriquez – venter kommende mandag. Da tar Southampton imot på Englands sørkyst.

Powered by Labrador CMS