– Fergie som bestemmer

MOSS LANE: Warren Joyce forteller til United.no at han aner ingenting om noen av disiplene hans får sjansen mot Aldershot.

Publisert Sist oppdatert

Reservene spilte uavgjort mot Blackburn i en målløs og tafatt fotballkamp. Rovers hadde en i stanga, mens Uniteds beste mulighet kom fra Davide Petrucci. United tapte finalen i den nordre reserveligaen mot nettopp de blåhvite i fjor, og Joyce forventet derfor at Blackburn skulle gi United hard konkurranse om poengene.

– Man vet alltid at det blir vanskelig når man møter Blackburn. Da vi spilte mot dem i fjor hadde de alltid med seg noen førstelagsspillere mot oss, så vi trodde det kom til å bli tøft, forteller reservelagssjefen til United.no.

– I første omgang spilte vi ikke godt nok i det hele tatt. Vi ble mye bedre i andre, og jo lenger ut i kampen, jo mer kontroll følte jeg vi hadde.

Mot Leeds i tredje runde av Ligacupen var en rekke reservelagsspillere enten på banen eller benken. Neste uke venter nok en overkommelig motstander i Aldershot, men Joyce vet ingenting om United-fansen får muligheten til å se flere unge, håpefulle i den kampen.

– Jeg vet ikke. Det er andre spillere i denne fotballklubben som også trenger kamper, så det er opp til manageren å avgjøre. Den kampen er ikke mitt ansvar – jeg er mer opptatt av kveldens kamp, sier han.

Powered by Labrador CMS