Derfor er ikke Keane leid ut

United forteller hvorfor vår 18 år gamle U21-landslagsspiller fortsatt holder til på Carrington.

Publisert Sist oppdatert

William Keane får rosende omtale av de fleste som jobber med ham.

Paul Scholes har nevnt ham som en ny Ruud van Nistelrooy. Andre har sammenliknet ham med Ole Gunnar Solskjær eller Teddy Sheringham. Keane har scoret fire mål på fem kamper fra start for reservene i år, og seks mål på sju kamper fra start i fjor.

Uansett sier det litt om talentet at han nå er i troppen til det engelske U21-landslaget.

Reservelagstrener Warren Joyce er stolt.

– Dette er et stort steg for Will, sier Joyce ifølge manutd.com.

– Det gir ham en smakebit på noe som er større. Han får trent med både spillere og ledere på det nivået. Han har vist god form for England på U19-landslaget, og forhåpentligvis gjør han det bra også på U21-laget, sier han videre.

United vil imidlertid forme Keane litt mer selv før han blir sendt ut på lån et sted.

– Vi er ganske sikre på at Will kunne gjort jobben også i en ligaklubb, men det er et par ting vi vil jobbe for å utvikle hos ham her før vi lar ham dra ut, sier Joyce – som slett ikke er opptatt av hvem Keane måtte likne på.

– Han må bare være seg selv, og bli kjent som Will Keane. Både Sheringham og Solskjær var fantastiske spisser, da tenker jeg både teknisk og som målscorere, men de hadde også en klinisk evne til å score. Det er den vi jobber med hos Will akkurat nå, fortsetter han.

PS. For de av oss som leste landslagssaken vår fra torsdag, så stod det at Will Keane ikke fikk spilletid da England U21 slo Island U21. Det er feil. Han kom innpå 14 minutter før slutt for Chelseas Josh Mceachran.

Her kan du lese vår profil av unge Will Keane.

Powered by Labrador CMS