antonycasemiro020922

Våre vurderinger om laget mot Real Sociedad

Publisert Sist oppdatert

Fire strake seiere i Premier League og minimalt med rotasjon på laget gjør at alt ligger til rette for at Erik ten Hag omsider gjør store endringer når Europa League-gruppespillet torsdag kveld sparkes i gang.

På torsdagens pressekonferanse varslet nederlenderen at han tar turneringen på dypeste alvor. Hva betyr det for laguttaket denne gang?

Flere spillere har nærmest spilt alt i det siste, og dermed ligger det i kortene at flere av disse får etterlengtet og velfortjent hvile. Men tør han å stille med en helt nykomponert ellever? Vi tror svaret er «ja, nesten».

FORHÅNDSSAKER:

Manchester United:

Erik ten Hag bekreftet at Anthony Martial fortsatt er ute med skade.

Aaron Wan-Bissaka har vært usikker grunnet personlige årsaker, men var tilbake i trening igjen onsdag, mens Donny van de Beek og Luke Shaw ikke ble observert på noen av treningsbildene fra onsdagens økt.

Marcus Rashford og Lisandro Martinez, som begge haltet av banen på tampen mot Arsenal, trente som normalt onsdag.


Martin Dubravka – Er hentet inn som utfordrer til David de Gea. Vi tror han debuterer i United-drakta i denne.

dubra

Aaron Wan-Bissaka – Diogo Dalot har vist god form og også en enorm motor så langt. Med så tett kampprogram – og Wan-Bissaka tilbake på førstelagstrening i alle fall onsdag – så tror vi likevel på en endring her torsdag.

Harry Maguire – Raphäel Varane fortjener og trenger trolig hvile etter en intens periode. Uniteds kaptein kommer dermed tilbake i elleveren etter å ha vært ute siden Brentford-kampen.

Victor Lindelöf – Imponerte i pre-season før han ble skadet. Var tilbake på benken mot Arsenal, har trent denne uka og går trolig inn på plassen til Lisandro Martinez, som på sin side får seg en pust i bakken.

Tyrell Malacia – Her skulle det stått Luke Shaw, men i og med det virker som om han ikke har trent denne uka så er det umulig å tro at han plutselig blir spilleklar. Med få alternativer så betyr det i utgangspunktet en ny start for Malacia. Så får vi se om United kommer i en posisjon hvor nederlenderen kan byttes ut uten å slite seg helt ut.

Fred – Startet sesongen på midten, men har havnet bak McTominay og Eriksen i køen etter en svak sesongstart. Torsdag får han muligheten fra start når Ten Hags foretrukne duo hviler, etter noen energiske innhopp i de siste kampene.

Casemiro – Brasilianerens første start har blitt utsatt flere ganger på grunn av McTominays stigende formkurve, men torsdag tror vi endelig at dagen er her. For  nå skal McTominay hvile etter fire strake 90-minuttere.

Manchester United v Arsenal FC - Premier League

Anthony Elanga – Ble henvist til benken for nyervervelsen Antony mot Arsenal, men vi tror han er tilbake fra start i denne. Antony spilte bare snaue timen i helgen, men skal trolig matches forsiktig i starten.

Bruno Fernandes – Her skulle det stått Donny van de Beek, men han har vært ute denne uka. Motstander er også Real Sociedad, og da tenker vi at kapteinen fra start – som en foregangsfigur – kan være et smart valg. Han kan heller byttes ut etter for eksempel én time.

Jadon Sancho – Var anonym og spilte bare 67 minutter mot Arsenal. Har stort sett også bare spilt snaue 70 minutter til nå. Med Martial ute og Rashford usikker, er Alejandro Garnacho nærmeste konkurrent. Blir det like mange utskiftninger som vi tror, fremstår Sancho som det «tryggeste» valget.

Cristiano Ronaldo – Ten Hag bekreftet at portugiseren er klar for å starte etter å ha blitt plassert på benken i samtlige kamper siden Brentford. Med Martial på skadelisten ville det vært en enorm overraskelse om Ronaldo ikke starter denne.

Real Sociedad:

Imanol Alguacil sine gutter ligger på 9. plass i La Liga etter fire kamper og har karret til seg syv poeng (2-1-1) hittil. I helgen fikk med seg et sterkt poeng i møtet med Atletico Madrid.

Foruten 4-1-tapet mot Barcelona, fremstår de gjerrige. Kun fire scorede mål og fem baklengs er fasiten så langt denne sesongen.

Mot Manchester United må de klare seg uten både sentrale spillere som angrepsspiller Mikel Oyarzabal og midtstopper Robin Le Normand.

Tidligere Manchester City-stjerne David Silva har imidlertid nå tilhold i Sociedad.

dsilva2
NÅ I SOCIEDAD: David Silva.

I sommer solgte de stjernespiss Alexander Isak til Newcastle og inn er norske Alexander Sørloth kommet. Han spilte mot Atletico i helgen, men ble tatt av i pausen. Kanskje får han en ny sjanse på Old Trafford?

Sociedads 11er mot Atletico: Remiro – Gorosabel, Zubeldia, Le Normand, Munoz – Zubimendi, Merino, Mendez – Silva – Cho, Sørloth

Powered by Labrador CMS