jente

Vil du være med Trine og Madelene til Manchester? Nå blir det egen jentetur!

Publisert Sist oppdatert

I mars prøver Supporterklubben seg med noe splitter nytt, og hvis du er jente, kvinne eller dame med en drøm om en tur til Manchester – så anbefaler vi deg å lese videre.

Vi arrangerer nemlig jentetur til hjemmekampen mot Southampton, som spilles i helga rundt 11. mars.

Madelene Stolpe, som er nestleder i Supporterklubben og med i Red Army Oslo, og Trine Hogstvedt Gravli, sentral i Red Army Oslo og også med i styret i Supporterklubben, har begynt å planlegge for en episk helg – kun for dere som er kvinner.

Så er ikke kampen fastsatt, og selve avspark-tidspunktet og dag vil selvsagt påvirke hva som skjer når, men her er utgangspunktet. Merk at fristen er allerede 15. desember, altså før kampen er endelig fastsatt.

Det er også viktig å understreke at Southampton-kampen fortsatt er ledig for alle, det er kun et begrenset antall billetter som er holdt av til jenteturen.  Det er selvsagt også mulig som kvinne å ta turen til Manchester med kjæreste eller andre – men booke den delen av turen som inneholder egne ting for jentene.

Bli med på jentetur med Supporterklubben

Av: Madelene og Trine

Planene for jenteturen i mars begynner å bli klare, og vi gleder oss til å møte andre kvinnelige supportere i United-familien.

Det er begrenset antall plasser på denne turen, men det er fremdeles ledige plasser.

Helgens store høydepunkt blir selvfølgelig kampen mot Southampton, men vi legger også opp til et par fellesaktiviteter hvor vi får muligheten til å bli kjent og hygge oss i Manchester.

På fredag, ankomstdagen, har vi booket bord for middag på den italienske favoritten San Carlo.

temning
SAN CARLO: En legendarisk restaurant i Manchester.

Her har United-spillerne, Sir Alex Ferguson og internasjonale celebriteter vanket i flere tiår, og det er fortsatt en favoritt blant spillerne og familiene deres.

Vi har også planlagt en klassisk britisk tradisjon, Afternoon Tea, på det ærverdige Midland Hotel.

The Midland har versert i TV-serier, vært vertskap for utallige veldedighetsball arrangert av tidligere United-spillere, men denne helgen er det vi som skal få oppleve denne institusjonen fra innsiden.

Mellom fotballkamp og hyggelige måltider, vil det bli egentid som kan benyttes til shopping, sightseeing, en tur på pub eller en rusletur langs Manchesters kanaler.

Vi kan bistå med gode tips uavhengig av hva dere ønsker å bruke tiden på.

Som ivrige supportere, aktive både i Red Army Oslo og i supporterklubbens styre, har vi vært utallige ganger i Manchester for å se kamp. Nå gleder vi oss veldig til å møte nye fjes og bli kjent med flere jenter som deler vår interesse.

Vi skal gjøre vårt beste for at dere som velger å reise sammen med oss får en kjempebra helg, uansett om du er en erfaren Manchester-reisende eller om dette blir din første tur.

Vi har fremdeles noen plasser ledige, men siden kapasiteten er begrenset og aktiviteter skal bekreftes, er det frist 15. desember for å melde seg på.

Vi håper du blir med oss på tur og gleder oss til en helg fylt med fotball, god mat og nye bekjentskaper!

Med vennlig hilsen Trine og Madelene!

Har du direkte spørsmål om turen så kan du sende en email direkte til Madelene eller Trine.

MERK: Fellesaktivitetene (som middag og Afternoon Tea) betales av den enkelte som er med.

Skjermbilde 2022-11-04 kl. 09.12.55
Powered by Labrador CMS