– Jeg er vanskelig

Victor Valdés innrømmer at han er en belastning på sine omgivelser.

Publisert Sist oppdatert

Den 34 år gamle katalanske keeperen er bare syv måneder inn i sin halvannet år lange kontrakt med Manchester United, men har allerede rukket å pådra seg Louis van Gaals vrede.
Valdés har da også fått beskjed om at han aldri mer vil få spilletid på Old Trafford, og at han kan forlate klubben dersom han ønsker det.

I et intervju med den colombianske nyhetskanalen RCN, som ifølge The Guardian ble sendt på luften i forrige uke, ga Valdés et lite innblikk i noe av det som kanskje ligger bakom i striden med United-manageren:

“Hvis jeg ble født på ny, ville jeg ikke blitt fotballkeeper.”

Victor Valdés

– Jeg er en veldig vanskelig person å arbeide og leve sammen med. Min kone fortjener derfor det største troféet, sier mannen som har vunnet La Liga seks ganger og Champions League tre.

– Mye lidelse

– Hvis jeg ble født på ny, ville jeg ikke blitt fotballkeeper. De overbeviste meg om at jeg hadde massevis av talent, men det er ingen enkel vei å velge seg. Etter årevis med lidelse har den heller ikke vist seg verdt det. Det har skjedd mange ganger at jeg ikke har hatt lyst til å være tilstede, men så har jeg vært det allikevel fordi jeg ble overbevist som ung.

– Jeg har vært disiplinert og fått meg en karriere, men det har gitt meg tusenvis av øyeblikk med lidelse, sa den United-utstøtte til den colombianske nyhetskanalen.

Her kan du lese hele saken slik den fremkommer i The Guardian.

Powered by Labrador CMS