– Vet ikke hvorfor vi har startet så dårlig

Victor Lindelöf tror likevel ting vil bedre seg etter landslagspausen.

Publisert Sist oppdatert

I likhet med resten av United-laget har Victor Lindelöf hatt en tung start på sesongen. I 1-6-tapet mot Tottenham ble midtstopperen vraket til fordel for Eric Bailly, men heller ikke erstatteren til svensken tok vare på muligheten i den kampen (selv om det ble tøft med ti mann).

Hvem som starter som midtstoppere mot Newcastle førstkommende lørdag er vanskelig å si. Harry Maguire har heller ikke vært patent, men det er tvilsomt at Ole Gunnar Solskjær vraker kapteinen til den viktige kampen lørdag.

HVEM STARTER MOT NEWCASTLE: Victor Lindelöf eller Eric Bailly?

Greier du å gjette det vanskelige laguttaket mot Newcastle? Bli med i vår Tipp laget-konkurranse!

For anledningen er Victor Lindelöf på landslagsoppdrag for Sverige, og onsdag kveld skal han prøve å stoppe Portugal og Bruno Fernandes, men det portugisiske stjernegalleriet mangler Cristiano Ronaldo som har testet positivt på coronaviruset.

I et intervju med Aftonbladet i forbindelse med den kampen har vår svenske midtstopper snakket litt om den vanskelige sesongstarten:

– Det har ikke vært den beste starten for oss i ligaen og hva som er grunnen til det vet jeg ikke. Om det er fordi vi spilte lenge i Europa (forrige sesong), og at vi ikke fikk den hvilen vi pleier er vanskelig å svare på.

– Vi hadde én eller to uker sammen før ligaen startet og vi har ikke nådd det nivået vi vil være på. Jeg tror at etter landslagspausen at mange er tilbake og klare til å prestere på det nivået vi kan.

Denne landslagssamlingen skal Sverige spille tre kamper. Lindelöf sier at han av og til har kontakt med Ole Gunnar Solskjær under disse oppholdene.

– Vi prater iblant når det kommer til visse samlinger. For eksempel under forrige samling hadde jeg en samtale med Janne Andersson (Sveriges landslagstrener) om at jeg bare skulle spille én kamp, siden kroppen ikke klare to. Denne samlingen har det derimot ikke vært noe.

Powered by Labrador CMS