Se, han skyter!

Husker du Vanja Milinković-Savić, serberen som ble Uniteds første spillerkjøp i 2014?

Publisert Sist oppdatert

Kanskje ikke, og i så fall er ikke det så rart, for den da bare 17 år gamle keeperen ble etter overgangen til Old Trafford sendt direkte til et sesonglangt utlån hos moderklubben Vojvodina. 

Siden gikk det meste i stå. Britiske myndigheter ville ikke innvilge den unge serberen arbeidstillatelse, og dermed endte det hele med at kontrakten ble terminert i november 2015.

Til Italia via Polen

Milinković-Savić fant seg i stedet en ny klubb i polske Lechia Gdánsk. Her ble han raskt førstekeeper, og gjorde det så bra at han i sommer ble hentet til Torino.

Nå har den 202 centimeter høye serbiske kjempen fortsatt til gode å få spille Serie A-kamper for sin nye klubb, men onsdag kveld fikk han sjansen da Fiat-byens representanter møtte lille Carpi i den italienske cupen.
Og der gjorde Vanja Milinković-Savić seg bemerket. Ikke for sine bravader mellom stengene, til det var motstanden for svak, men derimot med en suser av et frispark! Hvordan det gikk kan du se i denne videoen fra oppgjøret som endte med 2-0-seier til Matteo Darmians forrige arbeidsgiver:

Powered by Labrador CMS