– Matic også bra for Fellaini

Pogba, Lukaku og Fellaini får skryt av engelske journalister for Vålerenga-kampen.

Publisert Sist oppdatert

Her er en del av det engelske journalister skriver etter Uniteds kamp mot Vålerenga.

Daily Mail, Mike Keegan:

– Marouane Fellaini viste nok en gang at det å ha en svær fyr som beveger seg inn i farlige områder, kan være en styrke – uansett om han ser ut som en United-spiller eller ikke. (…) Fellainis spill ble nok lagt merke til av Mourinho.

– Paul Pogba var god igjen. Verdens (foreløpig) dyreste spiller er full av energi etter en sommer med ferie, og det er lett å fastslå at store ting forventes av ham kommende sesong.

– Midt oppe i alt det positive så er det også noe som er bekymringsfullt. Adidas skryter av at draktene er laget av et superlett materiale, men 23 år gamle Victor Lindelöf ser ut til å slite litt under vekten av drakta. Uniteds treback-linje etter pause så dårligere ut enn firebacks-linjen før pause.

Manchester Evening News, Samuel Luckhurst:

– Marouane Fellaini spilte som en spiller som overhodet ikke tenkte på en mulig overgang til Galatasaray. (…) Nok en gang var Fellaini produktiv for United. Belgieren var aggressiv, uten å krysse streken, og startet flere av Uniteds angrep. (…) Nemanja Matics ankomst skal være positiv for Paul Pogba, men det samme kan gjelde for Fellaini. Han har vært på sitt beste for United som offensiv midtbanespiller, og med Matic på plass dyttes han kanskje fremover i banen.

– Det er urettferdig for Paul Pogba at han ikke har fått med med seg en scoring i sommer, men det at han var den eneste utespilleren som fikk mer enn 45 minutter sier mye om momentumet Pogba nå har bygd opp.

– Har United funnet en løsning på corner-trøbbelet? Søndag scoret Lukaku på en corner fra Andreas Pereira, og det spesielle med Pereira er at han byttet på å slå cornerne med venstre og høyre fot

– United startet med Bailly og Jones i midtforsvaret, og selv om treningskamper er ganske så meningsløse i den store sammenheng, så vil det overraske om de ikke også starter mot West Ham i ligaåpningen.

– 1. omgangen var forresten positiv for Ivan Perisic, siden Mkhitaryan og Mata hele tiden gikk inn i banen. Like etter pause, med Martial på banen, så var det imidlertid godt, gammelt vingspill av ham som skaffet corneren som endte med 2-0.

The Independent, Jack Austin:

Har skrevet saken ”Fem ting vi lærte fra kampen”, og har blant annet tatt med:

* Matic vil passe fint, trenger ikke tid på å tilpasse seg, og vil øke sjansene for at vi får se en ”ny” Paul Pogba denne sesongen.

* Venstrebacken er en utfordring. (…) Luke Shaw er ikke Mourinhos favoritt, men det er han, Darmian og Blind som vil kjempe om rollen denne sesong. Blinds mangel på fart ble imidlertid tydelig mot Vålerenga.

* Lukaku viser sin styrke. (…) Med 2-0-målet viste han en styrke som gjør at United bare vil bli farligere denne sesongen, nemlig luftstyrke. Han og Fellaini i luftrommet, mot slitne forsvarere på tampen av kampene, kan utgjøre en forskjell denne sesongen.

* Unggutta viste seg frem.

Daily Mirror:

– Etter å ha sett United slite med å bryte ned Vålerenga de første 44 minuttene, så var det lett å se hvorfor Jose Mourinho har betalt dyrt for Romelu Lukaku. Denne kampen passet belgieren som hånd i hanske i et United som ofte rotet seg bort med sistepasningen.

– Paul Pogba ser ut til å være på vei mot en glimrende sesong nå som Mourinho nok tar håndbrekket av for ham. Måten han glir over banen, så fryser og skifter retning er nydelig å se på. Han kommer til å styre mange kamper offensivt.

– Scott McTominay skal ha vokst over 30 centimeter på et år, noe som har hjulpet utviklingen hans. Med sitt første United-mål fortsatte veien mot stjernene for ham i Oslo.

– Mkhitaryan er definitivt en Mourinho-spiller. Det var genuin frykt da han gikk ned for telling i 1. omgang, Mourinho så også ut til å frykte det verste, men bare noen sekunder senere var armeneren på beina igjen. Han viste til alle, fansen og enda viktigere, Mourinho, at han er støpt i en tøff form…

Powered by Labrador CMS