Årets begivenhet på Ullevaal

Tiden er i ferd med å renne ut for den som ennå ikke har skaffet seg adgangstegn til Vålerenga mot Manchester United!

Publisert Sist oppdatert

Søndag 30. juli blir det celebert besøk i Oslo, med hele Manchester Uniteds stjernegalleri på plass for å møte Vålerenga på Ullevaal Stadion. 

Fortsatt er det mulig å skaffe seg adgangstegn til oppgjøret, men med nesten 20.000 solgte billetter allerede,  begynner det virkelig å haste om du  ennå ikke har fått snudd deg rundt.

En sjelden mulighet

Det er fem år siden United sist fant veien til våre breddegradder, så dette blir en sjelden anledning til å få sett dem i aksjon på norsk jord.
Og — siden kampen finner sted bare to uker før ligastarten og laget kommer direkte fra USA og møter med blant andre Real Madrid, Barcelona og Manchester City, bør det være gode muligheter for å få sett et lag som befinner seg i alt annet enn feriemodus på Ullevaal.

Her kan du bestille billetter og her kan du bestille overnatting

Rullestolbrukere: Send henvendelse til [email protected].

PS: «Singing section» er utsolgt. Ønsker du plassering rundt singing section er 129 og 228 de nærmeste feltene.

MERK: Alle som skal på kampen, også babyer, må ha billett for å komme inn.

Les også: Norge-besøk godt nytt
Deila: Det vonde startet med Cantona

Supportertreff i forbindelse med kampen

– Supporterklubben gleder seg selvsagt til storfint besøk i Oslo 30. juli. At United velger å legge en av sesongens siste treningskamper til Oslo er en fin gest til alle våre 42.000 medlemmer. Kampen vil være et høydepunkt, men Supporterklubben planlegger også flere aktiviteter og supportertreff i Oslo samme helg, sier daglig leder i Supporterklubben, Bernt Hjørnevik, til United.no.

Stjernene kommer

United reiser først til USA i sommer, mens kampen mot Vålerenga finner sted like etter at laget har returnert til Europa. Siden det ikke er noen store internasjonale mesterskap i sommer er det også all grunn til å tro at alle stjernene (som er skadefrie) kommer til Norge.

Det betyr altså at de som tar turen får se en kombinasjon av Paul Pogba og de nåværende spillerne, samt eventuelle nye stjernekjøp som er klare før 30. juli.

Programmet

Her kan du se hele terminlista for sommeren.

Powered by Labrador CMS