uno

«Uno»-panelet ikke i tvil om hvem som må få Kane-oppdraget

Publisert Sist oppdatert

«Du gamla, du fria!» Hvem hadde trodd at Vigge skulle sende oss til cupfinalen?

Ingen i «Uno»-panelet!

– Han var kanskje helt nederst på lista hos meg, men straffesparket hans var jo helt fenomenalt, sier Christian Nilssen i podkasten etter at svensken scoret på det avgjørende straffesparket mot Brighton.

NRK-kommentatoren er på besøk hos Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth i studio for å diskutere den lange kvelden på Wembley som til slutt fikk en lykkelig slutt takket være Victor «The Iceman» Lindelöf.

– Jeg har slitt litt med å skjønne meg på det kallenavnet, men nå har han vist hvor iskald han kan være, sier Fredrik.

Lindelöf får også ros for de 120 minuttene før straffesparkkonkurransen. Svensken fikk en solid åtter på spillerbørsen til united.

– For en kamp han hadde! Han kom fra en skrekkelig opplevelse sammen med resten av laget i Sevilla, men reiste seg mot Brighton. En gigant, sier Fredrik.

– Jeg sier ikke at han skal spille fast, men han bekrefter at han er en spiller som United mer enn gjerne må beholde. Han er en veldig god spiller som passer godt i Ten Hag-systemet.

Podkasten har også premiere på sin første spalte, og vi ser fram mot det som er historiens første Manchester-derby i en engelsk cupfinale.

Mange holder Manchester City som skyhøye favoritter på Wembley, men «Uno»-gjengen lander på at finaletidspunktet kan passe Erik ten Hag perfekt.

– Er United heldige, har de sikret topp fire på dette tidspunktet. Da vil de ha god tid til å forberede seg til cupfinalen, mens City kanskje både er i et tittelrace og skal spille Champions League-finale én uke senere. Jeg tror denne finalen kler United godt, jeg! sier Eivind.

United kan potensielt stikke kjepper i trippel-hjulet til Manchester City, som kjemper om titler i Premier League, Champions League og FA-cupen.

– Det er så mye som potensielt står på spill her, sier Christian.

– Kan City vinne «the treble» er det en god historie om det er United som stopper dem. Jeg liker ikke tanken på at City skal gjøre det samme som vi gjorde. Jeg liker rekorder, og jeg liker at United er best i alt. Hvis City gjør det samme som vi gjorde i 99, vil det svi for meg. 

Powered by Labrador CMS