giphy (22)

Reagerer på uttalelser: – De gjør at supportermiljøet blir giftig

Publisert Sist oppdatert

I 84 minutter hadde Manchester United stø kurs mot det som ville vært et strålende utgangspunkt før returoppgjøret i kvartfinalen i Europa League mot Sevilla.

Old Trafford tilhørte tomålsscorer Marcel Sabitzer, og mannskapet til Erik ten Hag virket komfortable.

Men universet ville det annerledes, skal vi tro ansvarlig redaktør Dag Langerød, som er med i Uno-podkasten sammen med Fredrik N. Filtvedt og Eivind B. Holth.

– Jeg følte ikke at dette var udyktighet eller vår egen feil. Dette var alle mørkets krefter i hele universet som samlet seg for å ta United, sier Dag.

HER FINNER DU PODKASTEN:

To selvmål av Tyrell Malacia og Harry Maguire gjorde at Ten Hag måtte nøye seg med 2-2 mot Sevilla. Som om ikke det var nok, måtte både Lisandro Martinez og Raphaël Varane ut med skader.

– Vi tapte ikke på grunn av byttene som ble gjort etter en time. Det handlet ikke om at Malacia sov, eller at Maguire kom inn. Vi hadde full kontroll, men så skjedde bare det som skjedde.

Panelet vurderer også konsekvensen av at Martinez kan være ute i lang tid, og Dag tar et oppgjør med det han opplever som unødvendig negative TV-eksperter, journalister og youtubere.

– De bygger opp under folks fordommer, som gjør at Manchester Uniteds supportermiljø blir litt giftig. Folk ser hva de skriver og lytter til det de sier, og så forsterkes frontene mellom de som vil se ting fra flere forskjellige sider, og de som er tabloide og skal ha klikk.

Det argumenteres også for hvorfor Sabitzer bør signeres, hvilken portugiser som kan være et alternativ til Harry Kane og Victor Osimhen, og Fredrik forklarer hvorfor han ikke klarer å gi opp Anthony Martial.

– Kall meg naiv! Jeg har full forståelse for at folk etter åtte år med nedturer har sett seg lei. Men for meg er det en type spiller som gjør at jeg har så store forventninger når Martial spiller. Jeg sitter litt nærmere kanten på sofaen, fordi jeg vet hva han er kapabel til, sier Fredrik.

Takk for gode spørsmål! Send oss gjerne flere på Instagram til neste episode!

Powered by Labrador CMS